Gość 12.03.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Dlaczego zawsze sa winni goście ? A stali bywalcy forum nie ? Dlaczego stali, zalogowani forumowicze uwazają się za kogoś z wyższej pólki, jeden się zalogował drugi nie, ich wola, trzeba to uszanować.Wiele postów, pod nazwą Gość piszą stali bywalcy forum i taka jest prawda. Jak czytam forum staram się unikać głupich słów i zwrotów, wszędzie jednak czarna owca sie znajdzie.Człowiek popelnia błedy i pisze często bez przemyslenia, /przykład wyżej anna 99 napisała takie slowo które jest uwazane przez wielu, ostatnim slowem do draki jak pisał S.Grzesiuk/ jednego urazi drugiego nie, ale potrzeba więcej wyrozumiałości. Wszyscy lubimy się pośmiać, szkoda że nie dane było mi przeczytac w/w temat, może będzie jeszcze okazja. Wszytkim czytającym forum życzę więcej uśmiechu i samych fachowych porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Luft 12.03.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Sądzę i jestem z tego zadowolony,że administrator przerwał cykl znecania sie nad B.Tym bardziej że były to ataki jednostronne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Trzeba wiedzieć i umieć się zachować w każdej sytuacji. Ja mogę ewentualnie czegoś nie wiedzieć ale nikogo nie obrażam a jednak obrażasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Luft 12.03.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Dawno temu byłem na obozie.Zostały zgubione wszystkie pieniądze.Smutek jednak trwał krótko.Do dnia dzisiejszego w gronie znajomych którzy uczestniczyli w tym obozie wspominamy jaka nastapiła po tym wielka radość.Wyliśmy ze śmiechu kilka godzin.Wystarczyło,że ktos rzucił hasło,ze forsa zginęła i zaczynało sie rechotanie od nowa.Czy należy sądzić,ze kłopoty związane z budową domu są takie straszne,że zapominamy o śmiechu?Śmiejmy się.Kłopoty zmaleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Luft, ale było śmiechu! Szkoda,że usunęli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gen.Rommel 12.03.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Ludzie zginął cały sztab,a wy biadolicie nad zniknieciem tematu ?Erwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2004 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Ludzie zginął cały sztab,a wy biadolicie nad zniknieciem tematu ?Erwin Znalazł sie już Gen.Heinz Guderian, jestem ja(-jako Gość wyrozumiały)..ale w wielkiej konspiracji i jest jeszcze Luft...ale niestety w niewoli. Gdzie jest reszta? Czekam na wiadomość i dalej szukam sztabu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.03.2004 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Witam, Zniknął tema o Budze. Czy ktoś wie jakim cudem. nie wiem jakim cudem ale chciałem poczytac, nie zdążyłem, skasowano Łyżka dziegciu zepsuje całą beczkę miodu. Gdybyś poczytał w jakim kierunku zszedł ten post za sprawą różnych "gości" - natychmiast dokonałbyś rejestracji. O ile nie chciałbyś, aby cię utożsamiano z tą (przepraszam!) bandą chołoty!!! czy naruszał regulamin forum, anno99 ? nie potrafie ocenic kiedy obraża sie kogos i używa słów uznawanych z nieprzyzwoite - rozumiem ale o ile to humorystyczne odzywki - kasowac ? czy nie za daleko sięga cenzura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.03.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 A może to po prostu kumple "czrnych-nieomylnych-nietykalnych"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.03.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Witam, Zniknął tema o Budze. Czy ktoś wie jakim cudem.[/qu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.03.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Luft, ale było śmiechu! Szkoda,że usunęli! A ja jeszcze się śmieję Usunęli po kilku godzinach, niewiele osób czytało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.03.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 no to powtórzmy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Lukinss 13.03.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 JAKAŚ POTWORNA NUDA POWSTAŁA NA TYM FORUM. NO ZALOGOWANI MOZE TROCHĘ HUMORU. GOŚCIE ZNUDZENI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość obersturmfuhrer stedtke 13.03.2004 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Ja sie meldować. Wo is mein generall??? Jak wy nie chcieć phacować to ja wam dać trawa i w schnell pracować! I pisać ,pisać ,pisać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Qg 14.03.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Bo jesteśmy narodem smutasów.A chcieliśmy do Europy................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Duchi 14.03.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Rozmowa z duchami trwa krótko i jest ulotna.Duchy nie zostawiaja sladów,czego jestescie właśnie swiadkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 14.03.2004 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Właściwie to i ten temat mogliby skasować. Jako jego autor nie mam nic przeciwko temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Cenzor 14.03.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Właściwie to i ten temat mogliby skasować. Jako jego autor nie mam nic przeciwko temu. Nic dodać.Stare wraca jak bumerang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2004 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Właściwie to i ten temat mogliby skasować. Jako jego autor nie mam nic przeciwko temu. Co Ty powiesz? Zadałes pytanie .....i nic poza tym. Masz odpowiedż? Pochwalasz cenzurę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ariete 14.03.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 JAKAŚ POTWORNA NUDA POWSTAŁA NA TYM FORUM. NO ZALOGOWANI MOZE TROCHĘ HUMORU. GOŚCIE ZNUDZENI Jakoś zalogowani nie potrafią wznieść się do poziomu (nie wszyscy) gospodarzy i rozbawić gości................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts