Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dlaczego znikają tematy?

wg

Recommended Posts

Dlaczego zawsze sa winni goście ? A stali bywalcy forum nie ?

Dlaczego stali, zalogowani forumowicze uwazają się za kogoś z wyższej pólki, jeden się zalogował drugi nie, ich wola, trzeba to uszanować.

Wiele postów, pod nazwą Gość piszą stali bywalcy forum i taka jest prawda.

Jak czytam forum staram się unikać głupich słów i zwrotów, wszędzie jednak czarna owca sie znajdzie.

Człowiek popelnia błedy i pisze często bez przemyslenia, /przykład wyżej anna 99 napisała takie slowo które jest uwazane przez wielu, ostatnim slowem do draki jak pisał S.Grzesiuk/ jednego urazi drugiego nie, ale potrzeba więcej wyrozumiałości.

Wszyscy lubimy się pośmiać, szkoda że nie dane było mi przeczytac w/w temat, może będzie jeszcze okazja.

Wszytkim czytającym forum życzę więcej uśmiechu i samych fachowych porad.

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Luft
Dawno temu byłem na obozie.Zostały zgubione wszystkie pieniądze.Smutek jednak trwał krótko.Do dnia dzisiejszego w gronie znajomych którzy uczestniczyli w tym obozie wspominamy jaka nastapiła po tym wielka radość.Wyliśmy ze śmiechu kilka godzin.Wystarczyło,że ktos rzucił hasło,ze forsa zginęła i zaczynało sie rechotanie od nowa.Czy należy sądzić,ze kłopoty związane z budową domu są takie straszne,że zapominamy o śmiechu?Śmiejmy się.Kłopoty zmaleją.

Ludzie zginął cały sztab,a wy biadolicie nad zniknieciem tematu ?Erwin

Znalazł sie już Gen.Heinz Guderian, jestem ja(-jako Gość wyrozumiały)..ale w wielkiej konspiracji i jest jeszcze Luft...ale niestety w niewoli. Gdzie jest reszta? Czekam na wiadomość i dalej szukam sztabu... :D :D :wink:

Witam,

Zniknął tema o Budze. Czy ktoś wie jakim cudem.

nie wiem jakim cudem ale chciałem poczytac, nie zdążyłem, skasowano

Łyżka dziegciu zepsuje całą beczkę miodu. Gdybyś poczytał w jakim kierunku zszedł ten post za sprawą różnych "gości" - natychmiast dokonałbyś rejestracji. O ile nie chciałbyś, aby cię utożsamiano z tą (przepraszam!) bandą chołoty!!! :oops:

czy naruszał regulamin forum, anno99 ? nie potrafie ocenic

kiedy obraża sie kogos i używa słów uznawanych z nieprzyzwoite - rozumiem

ale o ile to humorystyczne odzywki - kasowac ? czy nie za daleko sięga cenzura ?

Gość ariete
JAKAŚ POTWORNA NUDA POWSTAŁA NA TYM FORUM. NO ZALOGOWANI MOZE TROCHĘ HUMORU. GOŚCIE ZNUDZENI :( :(

Jakoś zalogowani nie potrafią wznieść się do poziomu (nie wszyscy) gospodarzy i rozbawić gości................................