Gość 15.03.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Własnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 31.03.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 JAKAŚ POTWORNA NUDA POWSTAŁA NA TYM FORUM. NO ZALOGOWANI MOZE TROCHĘ HUMORU. GOŚCIE ZNUDZENI Jakoś zalogowani nie potrafią wznieść się do poziomu (nie wszyscy) gospodarzy i rozbawić gości................................ Masz Wowka tutaj dowód manipulowania tematami.Tematem który podobno nie zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 31.03.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Jak ktoś się chce pochwalić poczuciem humoru w stylu mocno licealnym, to niech na onecie z małolatami postuje. Dowcipnie to się zalogowani w kawiarni klubowej i na czacie udzielają...Mogą goście sprawdzić...A teksty Guderiana & Consortes uważam bynajmniej nie za śmieszne, tylko głupie i mam odwagę podpisać się pod własnym zdaniem. Pozdrawiam ozięble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 31.03.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Anna99, nie bądź sztywniaczka, daj ludziom pożartować, jak nikogo tym nie krzywdzą Ponurzy i poważni żyją krócej. Jeżeli ci nie pasuje temat, to po prostu nie włączaj się do dyskusji. Moja wypowiedź nie ma być: - wodą na młyn, - płachtą na byka, - innego rodzaju zaczepką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 31.03.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 JAKAŚ POTWORNA NUDA POWSTAŁA NA TYM FORUM. NO ZALOGOWANI MOZE TROCHĘ HUMORU. GOŚCIE ZNUDZENI Jakoś zalogowani nie potrafią wznieść się do poziomu (nie wszyscy) gospodarzy i rozbawić gości................................ Masz Wowka tutaj dowód manipulowania tematami.Tematem który podobno nie zniknął. Trochę nieścisłości w tym co napisałem jest.Nie chodzi mi o temat konkretnie ten,Tylko o temat w którym był "kabaret"na temat holzgazu,a redakcja go usuneła ,a teraz twierdzi,ze nic takiego nie miało miejsca i w zastepstwie jako dowód przytacza inny temat.Przeniesienie tego tematu z w to miejsce jest typowym manipulowaniem forumowiczami.Tutaj nieliczni zagladają,ale temat nie został usuniety więc o co mi chodzi?-zapytają co niektórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 31.03.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Wujek serdeczne dzięki.Przypomniało mi się! Tym tematem który został skasowany był temat Bungi.Co o tym myslicie,czy cos w tym rodzaju.Po atakach,nastapiło rozlużnienie i powstał ten "kabaret" o holzgazie.To własnie Droga Redakcjo o ten temat mi chodziło.Nie przeszkadzały Redakcji niewybredne kometarze,dopiero ten nieszczesny holzgaz i zabawa forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 31.03.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Anna99, nie bądź sztywniaczka, daj ludziom pożartować, jak nikogo tym nie krzywdzą Ponurzy i poważni żyją krócej. Jeżeli ci nie pasuje temat, to po prostu nie włączaj się do dyskusji. Moja wypowiedź nie ma być: - wodą na młyn, - płachtą na byka, - innego rodzaju zaczepką. Nie jestem sztywniaczką, daję ludziom pożartować, ale jak nikogo nie krzywdzą. Nie jestem ponura, a powazna kiedy trzeba. Mam prawo wypowiadać się na tematy , więc sie wypowiadam. Twoja wypowiedź jest (wg mnie) twoim osobistym zdaniem, do którego i ja mam prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohdan 01.04.2004 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Nie jestem sztywniaczką, daję ludziom pożartować, ale jak nikogo nie krzywdzą. Nie jestem ponura, a powazna kiedy trzeba. Mam prawo wypowiadać się na tematy , więc sie wypowiadam. Twoja wypowiedź jest (wg mnie) twoim osobistym zdaniem, do którego i ja mam prawo. moje odczucia Anno99 sa inne: odnosze wrażenie że męczy cie, kiedy ludzie zartują kogo to ( twoim zdaniem) skrzywdzono w temacie "Co o tym myslicie?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 01.04.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 moje odczucia Anno99 sa inne: odnosze wrażenie że męczy cie, kiedy ludzie zartują kogo to ( twoim zdaniem) skrzywdzono w temacie "Co o tym myslicie?" Masz prawo do innych odczuć (tak jak ja). Skoro masz takie wrażenie, to trudno, ale żarty mnie nie męczą (zwłaszcza dzisiaj! ) tylko miejsce i poziom tych żartów wyznaczam chyba w innej gradacji niż ty. I na tym zakończyłabym ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.04.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 moje odczucia Anno99 sa inne: odnosze wrażenie że męczy cie, kiedy ludzie zartują kogo to ( twoim zdaniem) skrzywdzono w temacie "Co o tym myslicie?" Masz prawo do innych odczuć (tak jak ja). Skoro masz takie wrażenie, to trudno, ale żarty mnie nie męczą (zwłaszcza dzisiaj! ) tylko miejsce i poziom tych żartów wyznaczam chyba w innej gradacji niż ty. I na tym zakończyłabym ten temat. Wiesz co, Aniu, nie sądzę, żebyśmy Bohdan, czy ja cię czymkolwiek urazili. Twój mentorski ton jest po prostu denerwujący i lepiej nie wychowuj i nie ucz kultury dorosłych ludzi a raczej swoje dzieci (jeżeli posiadasz). Podkreślanie przez niektórych, również przez ciebie, wysokiego poziomu, jaki prezentujecie jest sztuczne i po prostu naciągane. Człowiek inteligentny i kulturalny nie potrzebuje tego robić, po prostu to widać. I jeszcze jedno: nie oczekuję odpowiedzi skoro zakończyłaś temat. Musiałam to z siebie wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 01.04.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Józiu ! Właśnie dzieki takim forumowiczom jak Ty, Bohdan, jestem jeszcze tutaj.Dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts