DareK_21 04.09.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 WitamOciepliłem sobie budynek i narazie jestem na pierwszym etapie czyli zatopiłem siatke w kleju.Teraz jak bede kładł druga warstwe kleju chciałbym zeby ten klej wyszedł rowno tzn zeby był na gładko.Moze mi ktos wytłumaczyc jak to sie robi , czy jest to na zasadzie siatki takiej jak do gipsu zeby wszytsko wyrownac??Chciałbym zeby to wygladało bo nie bede kładł tynku przez jakies 2 lata.Próbowałem paca połozyc na małym kawałku druga warstwe kleju ale nie wychodzi to tak jak powinno byc czyli gładka powierzchnia.Jesli mozecie to prosiłbym o wytłumaczenie jak to sie robi lub czym zaciera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DareK_21 05.09.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 (edytowane) Nałozyłem dzisiaj druga warstwe.Jest rowno ale nie jest tak idelanie jak bym chciał i jak widziałem na u innych.Zacierałem taka paca jak na fotce ale tej gąbkowej nie uzywałem.Ta Gąbkowa uzywa sie jak sciana jest jeszcze wilgna i robi sie ruchy koliste po całosci czy tylko w tych miejscach gdzie robia sie zadziory od pacy??Przed tym zacieraniem paca gąbkowa trzeba ja moczyc?? Edytowane 5 Września 2011 przez DareK_21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DareK_21 06.09.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ok ale jesli teraz nałoze taka cienka 3 warstwe to powinno byc ok i dało by rade normalnie zacierac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DareK_21 08.09.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Bede nakładał 3 cienka warstwe.Przeschnie 30minut i bede zacierał paca gabkową.Wielkie dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 12.09.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 trzeba pamiętać ze zacieranie na mokro może wypłukać z cementu klej do siatki - czyli osłabić jego powierzchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts