m-333 04.09.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 (edytowane) ... Edytowane 4 Września 2011 przez m-333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 04.09.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Jak w temacie - jesteśmy w trakcie remontowania domku drewnianego z bala, myślimy powoli o wykończeniu ścian wewnątrz. W jednej ścianie wycięliśmy spory otwór na nowe okna i drzwi tarasowe. Wszystko pod okiem majstrów. Mąż jednak obawia się ,że ten wycinek mógł ścianę troszkę osłabić i chce ją wybić panelami dla wzmocnienia. Ja sama nie wiem czemu mam do nich jakiś uraz...a raczej przesyt.. Ale ostatnio znalazłam dosyć ciekawe panele drewniane z Kronopolu, może się zdecydujemy.Jednak przed zakupem wolałabym jednak zasięgnąć rad forumowiczów - może któryś takowe posiada? Jakieś informacje wsparte praktyką lub zasłyszane opinie? Będę bardzo wdzięczna [ATTACH=CONFIG]73382[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]73382[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]73382[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts