zientas 04.09.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Ciekawy jestem czy ktoś z Was ma już kotły z w/w firmy.Ja osobiście jestem zaineteresowany tym kotłem: Kocioł Q BIO DUO.Proszę o opinie i Wasze spostrzeżenia jeśli chodzi o kotły jak i o serwis.zientas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 05.09.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?152601-Heiztechnik-Q-EKO-BIO-%28szuflada%29-eksploatacja-ustawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalz2x 07.01.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ciekawy jestem czy ktoś z Was ma już kotły z w/w firmy. Ja osobiście jestem zaineteresowany tym kotłem: Kocioł Q BIO DUO. Proszę o opinie i Wasze spostrzeżenia jeśli chodzi o kotły jak i o serwis. zientas Chcialbym odswiezyc temat. Rozwazam zakup pieca HT DUO 25KW.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dale 29.03.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Witam . Poszukiwałem informacji na temat kotłów tej firmy. Jest niewiele informacji na forach ( brak negatywnych) Dlatego zaryzykowałem i kupiłem model Q HIT 25 KW(na miarkowniku regulus rt3) Jestem w trakcie podłączania po zakończeniu opiszę temat dokładniej. Na obecną chwilę mogę stwierdzić ze piec jest wykonany dokładnie i starannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michu880 12.10.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Witam potrzebna pomoc w doborze kotła chce zakupić kocioł HT i chce palić pelletem z dodatkowym paleniskiem na drzewo i nie wiem jaki wybrać prosiłbym o pomoc ?Mój domek około 105m240m2 podłogówki + drabinka 35m2 poddasze użytkowe skosy 2 grzejniki10m2 klatka schodowa 1 grzejnik20m2 piwnica kotłownia 1 grzejnikocieplony dach wełna 15 cmstyropian 10 cmZ góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kortezjusz 20.03.2016 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Witam, używam pieca q pellet duo 35 kW i muszę powiedzieć, że zarówno sam piec jak i firma Heiztechnik to kompletna tragedia. Piec użytkuję drugi sezon grzewczy ale już próbuję go sprzedać. Piec jest awaryjny, co drugi dzień właściwie jest jakiś problem. Mimo, że miał zużywać pelletu na poziomie 4-5 ton, używa około 11 ton. Serwis obsługujący, oczywiście podjedzie do awarii ale przeważnie jest to płatne i termin przyjazdu serwisanta to w najlepszym przypadku parę dni (proszę sobie wyobrazić nie działanie pieca w domu przez parę dni) . Rozpisywać się negatywnie o firmie i ich produktach mógłbym jeszcze długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts