nephentes 05.09.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Stałem się właścicielem domu wybudowanego do stanu surowego zamkniętego na początku lat 90tych. Postanowiłem dom dokończyć i zamieszkać w nim. Nie posiadam wiedzy, ani doświadczenia w podobnych pracach, dlatego chcę bazować na pewnych sprawdzonych wykonawcach. Uprzejmie proszę o polecenie przez Was firm do następujących prac na terenie Krakowa: - ocena stanu fundamentów, wykonanie izolacji fundamentów (podpiwniczenie - poziom wylewki znajduje się około 40 cm pod poziomem gruntu i jest zawilgocone, wody gruntowe wysoko - w pobliżu płynie Wisła)- wymiana stolarki okiennej- wymiana połaci dachowej (na blachodachówkę)- wykonanie orynnowania i instalacji odgromowej- wykonanie elewacji z dociepleniem Z góry dziękuję za wszelką pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts