alaa23 06.09.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 WitamChciałabym się dowiedzieć jakie macie opinie o cegle firmy Jopek POROMUR? bo spotkałam się z na prawde różnymi i nie wiem czy kupować? Polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 07.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 taka ceramika, a ceramike zawsze odradzam na rzecz bk lub ewentualnie silikatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 13.04.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 czemu twierdzisz ze ceramika jest taka zla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 13.05.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 genralnie chodzi mi o opinie o jopku a nie o filozofii cz bk, czy nie. ta decyzja juz zapadla.Szukam opinii o pustakach Jopka. jaky ktos miał to z góry dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts