naszaheidi 07.09.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam interesuje mnie ogrodzenie Gorc L lub xl.Kto z was takowe posiada?Szukalam ekipy i dostalam takie wyceny ok.:slup z Jonca-150m,podmurowka 50.Nie wiem na ile sa to korzystne ceny.Mozecie cos polecic,bo robi mi sie pilna sprawa? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 08.09.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Podepne się pod temat bo też szukam ekipy, zdjęcia ogrodzenia też chętnie zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszaheidi 08.09.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Niestety ja wciaz szukam...jak juz wylonilam zwyciezce to sie z nim nie mozna zlapac a jesien za pasem.Chyba ludzia nie zalezy na pracy=pieniedzach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chase 09.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Witam interesuje mnie ogrodzenie Gorc L lub xl. Kto z was takowe posiada? Szukalam ekipy i dostalam takie wyceny ok.:slup z Jonca-150m,podmurowka 50.Nie wiem na ile sa to korzystne ceny.Mozecie cos polecic,bo robi mi sie pilna sprawa? Dziekuje Co to za ceny? Robocizna z materiałem? Z fundamentem? Jak wysoki słup? Ile warstw podmurówka? Mi w tym tygodniu skończyli murować. Mam Gorc L na podmurówce i Gorc XL na słupach. Warto obejrzeć też daszki z Jońca. Nie każdemu mogą przypaść do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszaheidi 14.09.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 150 za m wymurowania slupa mialo byc.Podmurowke mam juz od roku.W so pierwsze spotkanie w realu.Szer.dzialki ok. 22 m,w to wchodzi brama,2 furtki,wiec tych slupkow nie za duzo.Wys.do 175,aby zrownac sie z ogrodzeniem bocznym.Czemy L i XL,ktorys ladniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 14.09.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 ja mam MULTICLOR ONIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 16.01.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Planując ogrodzenia postaw na jakość i wybierz produkty Firmy JONIEC. 2 Sąsiad ma ogrodzenie od Was, w kolorze żółtym. Stoi już chyba 3 rok. Co do tej "jakości" to miałbym jednak zastrzeżenia: 1. Na niektórych bloczkach pojawiły się pęknięcia i średnio to wygląda. 2. Kolor żółty powoli płowieje i zmienia się w kolor szary - kolor betonu. Dla mnie jakość to jednak produkty naturalne, czyli klinkier, kamień naturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts