qnior 07.09.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam Wszystkich serdecznie. Zamierzam zrobić kuchnię (fronty drewniane, korpusy z płyty) i mam kilka pytań, mam nadzieję, że Ktoś z Was ma doświadczenie w tej materii moje wątpliwości dotyczą długości pilastrów i wymiarów formatek. PILASTRY: wg producenta korpusów LUPUS: korpus bez nóżek (tak szafka stojąca jak i wisząca) ma wysokość 721mm, ale dedykowana wysokość frontu to 715mm. teraz pytanie: należy zamówić pilaster o długości odpowiadającej wysokości korpusu (721mm) czy wysokości frontu (715mm)??? FORMATKI: W szafkach wiszących montuję formatki - rozumiem, że wymiary formatki mają odpowiadać wymiarom boku szafki, który będzie przykryty przez formatkę? dziękuje z góry za pomoc michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnior 20.09.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 witam,naprawdę nikt nie jest w stanie doradzić w tej kwestii??????? dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts