freta 07.09.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam! Czym mogę pomalować żaluzje metalowe? I jak to zrobić? Stary kolor mi się znudził i potrzebuję jakiejś zmiany. Myślicie, że zwykłym kolorowym sprayem albo farbą olejną byłoby ok? Mile widziane podpowiedzi wszystkich osób, a w szczególności które już coś takiego robiły. Pozdrawiam serdecznie, freta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobea 08.09.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 WitamMalowałam żaluzje sprayem,jest trochę zabawy .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freta 08.09.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam Malowałam żaluzje sprayem,jest trochę zabawy . Pozdrawiam. A jakim sprayem? Takim zwykłym czy jakimś specjalnym do metalu? I czy później nie było problemów z podciąganiem ich i opuszczaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobea 14.09.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 WitamKupiłam najtańszy spray w markecie ,żadnych problemów nie ma.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 14.09.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 taki "zwyky" jest właśnie do metalu. I całkowicie tu wystarczy, ważne jest tylko, żeby nakładać go zgodnie z instrukcją obsługi: znaczy kilka cieniutkich warstw, a nie jedną grubą, bo porobią się zacieki. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts