przecin 08.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam.Jak powinno się wentylować pomieszczenie z kotłem na gaz propan-butan, w którym inwestor chce zamontować dodatkowy kocioł na paliwo stałe? Czekam na odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indiana_ 08.09.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Wywiew u góry, drugi wywiew na dole dla LPG (otwór w ścianie), zetka nawiewna, a całość nie może być w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elka51 09.09.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Witam. Jak powinno się wentylować pomieszczenie z kotłem na gaz propan-butan, w którym inwestor chce zamontować dodatkowy kocioł na paliwo stałe? W tym samym pomieszczeniu? Musiałabym poszukać ale wydaje mi się że gdzieś czytałam. że takie coś jest niedopuszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 09.09.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 ...takie coś jest niedopuszczalne. jedno drugiego nie wyklucza, jest dopuszczalne o ile przepisom stanie się zadość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts