khb 26.01.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 http://img23.imageshack.us/img23/7120/201112170011.jpg dzieło sztuki nowoczesnej "szafka Enei", oczywiście dzieło wymaga poprawek (geodezyjnie jest wszystko ok, ale żeby wizualnie grało szafka na początku przyszłego roku będzie dosunięta do płotu); nie pytajcie dlaczego... apropos odbioru tego dziwoląga, otóż jest w trakcie zaczęto się zastanawiać dlaczego w rzeczy samej tak wyszło jak wyszło, i że tak to nie może być, co pociągnęło za sobą kolejną falę pism najprawdopodobniej szafka ostatecznie znajdzie się bezpośrednio przed płotem zamiast jak to miało być pierwotnie, bezpośrednio za płotem na narożniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.01.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) z elektrownią czy gazownia to zawsze coś musi być nie tak moja szafka prądowa stoi w dobrym miejscu ale wystaje z ziemi tak że kedys sie przewróci (jak ją wkopywali w styczniu to było ponad metr śniegu i tak ją postawili na górce z zamarzniętej ziemi która pod wpływem deszczu się zmniejsza odsłaniając co raz bardziej skrzynkę) a i postawili mi podwójną (takie mieli i już) sąsiad obok ma swoją też podwójną..... płytki calagrande śliczne mam podobne w łazience na ścianie - strukturą nie kolorem:) nie wiem czy znasz nowa gala maja dużo fajnych na podłogi właśnie bardzo dobrej jakości Edytowane 27 Stycznia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 29.01.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 mieliśmy dzisiaj imprezę urodzinową naszego sześciolatka, na basenie, fajnie było, dzieciom się podobało tylko, że mój Mati wrócił do domu z imprezy a tu temperatura 38,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.01.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 To przekaż Mateimu najlepsze życzenia urodzinowe i szybkiego powrotu do zdrowia oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 30.01.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 oczywiście przekażę dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.01.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ode mnie też wszystkiego najlepszego może ta temp. to tylko z emocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 30.01.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 dzięki za życzenia dziś oglądała go pediatra, coś zaczyna się w gardle dziać, a tak to nic ani kaszlu, nic nie boli mamy Ibuprom podawać zamiennie z Paracetamolem 3 x dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.01.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 u nas się tak zaczyna angina czasami - gorączka i brak apetytu, a potem TADAM i angina w rozkwicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 życzę zdrówka dużo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.02.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Mały już dużo lepiej Dostaliśmy ofertę na wykończenie "pod klucz", pierwszy odruch-robimy sami ale potem jak to przetrawiliśmy... krok po kroku to ma sens w łazience na pewno zmiana opcji jeżeli chodzi o wannę, lepiej będzie wyglądać wanna symetryczna narożnikowa podoba się nam np. Aquaform Kreta, Koło Maxima cenowo zbliżone... Edytowane 5 Lutego 2012 przez khb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.02.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 khb, co masz w tej ofercie i po ile? jeśli można spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 04.02.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Tataraczku najpierw my powiedzieliśmy jaką mamy wizję co chcemy, odpowiedzieliśmy na listę pytań co, gdzie, usłyszeliśmy sugestiea potem dostaliśmy wycenę np. łazienka dolna wycena na 11 tys (płytki+sanitariaty+baterie) łazienka górna 18 tyś (płytki+sanitariaty+baterie+ wanna)szpachlowanie+malowanie 21 tyśpanele 11tyśpłytki zewn. (taras balkon wejście)-11 tyśtak wygląda nasza wycena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.02.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Super, w następny weekend mam sie spotkać zpotencjalnym wykończeniowcem, czyli muszę mu określić, co w ogóle chcę w miarę dokładnie... przy okazji - łazienki kafelkujecie całe od góry do dołu, czy raczej tylko "punktowo"? np. przy umywalce, pod prysznicem itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 04.02.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 łazienki całe w kafelkach oprócz skosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.02.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 khb ile te łazienki mają powierzchni do kafelkowania? Ile wam wychodzi w przeliczeniu na metr? Bo chyba jednak baaaardzo drogo chce ta Wasza ekipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 05.02.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 khb ile te łazienki mają powierzchni do kafelkowania? Ile wam wychodzi w przeliczeniu na metr? Bo chyba jednak baaaardzo drogo chce ta Wasza ekipa... w tej cenie są płytki + mozaika w brodziku na dole + mozaika wanna do góry, geberity, sanitariaty, szafki pod zlew, zlew, baterie, kleje do płytek; na pierwszy rzut oka mi sie też wydawało dużo ale jak sobie to wszystko policzyliśmy tak wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.02.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 zaraz, "w tej cenie są płytki" oznacza, że cena obejmuje robociznę i materiały, tak? itd z całą resztą wyliczanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 05.02.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.02.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 dobrze że dopisałaś, że to z materiałem bo miałam duże oczy co raz większe:) mało mi nie eksplodowały....... trzeba mi konkretnie co kryje sie pod malowanie szpachlowanie czy to zabudowa poddasza? (ja już różne zabawne wyceny widziałam np. 80tys za mój dach robocizna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 No dobra jak z materiałem to taniocha:) Ale jak to macie określone w wycenie (i później umowie) - konkretne modele sprzętów, wzory płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts