khb 05.02.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 No dobra jak z materiałem to taniocha:) Ale jak to macie określone w wycenie (i później umowie) - konkretne modele sprzętów, wzory płytek? Dokładnie tak jak piszesz. Biały montaż - producent i model. Płytki producent, wzory, dekory, mozaiki, jak ułożyć, tu ciemne, tu jasne, taki grzejnik , armatura, fugi, kleje. Tak to jest opisane. Dotyczy to również malowania (Farby Flugger w określonych kolorach), szpachlowania. Panele (producent, model, listwy) Płytki na tarasie, na balkonie jak wyżej. Wszystko kupuje wykonawca, wykonawca przywozi, wykonawca montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.02.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 To w takim razie ceny chyba są przyjazne (tzn. wiadomo wszystko zależy od tego jakie wybraliście materiały), ale komfort niemyślenia o tym wszystkim też jest wiele wart:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 06.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Witaj czy możesz mi napisać na priva jaka była wycena SSO (od AltaIn....) czy miałas wycenę tylko robocizny czy też materiałow? pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 08.02.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 chciałabym wszem i wobec ogłosić, że ..... tynki są suche czekamy z następnymi pracami (hudraulik+instalator) aż odpuści mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Teraz ja wpadłam z wizytą Przeczytałam wszystko. Kuchnię będziemy miały o dosc podobnym układzie, tylko ściana ze zlewem u mnie krótsza, z a płytą sporo dłuższa, za wysoką zabudową mam drzwi do spiżarni. Skoro tynki są to za raz wylewki, a potem z górki:) Nasze córki mają tak samo na imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 chciałabym wszem i wobec ogłosić, że ..... tynki są suche czekamy z następnymi pracami (hudraulik+instalator) aż odpuści mróz szczęściara oby ten mróz szybko odpuścił! obu nam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.02.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Teraz ja wpadłam z wizytą Przeczytałam wszystko. Kuchnię będziemy miały o dosc podobnym układzie, tylko ściana ze zlewem u mnie krótsza, z a płytą sporo dłuższa, za wysoką zabudową mam drzwi do spiżarni. Skoro tynki są to za raz wylewki, a potem z górki:) Nasze córki mają tak samo na imię Ardea przytupuję już normalnie jak dzieciak, nie mogę się doczekać wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.02.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 szczęściara oby ten mróz szybko odpuścił! obu nam życzę Tataraku niech zima już sobie powoli zmyka, prosimy o takie +5 i możemy na naszych budowach dalej działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.02.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 dokładnie, temp. powyżej plus pięć mnie urządza i może nawet trwać na tym poziomie - niech stracę - do końca maja byleby już się zaczęła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.02.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 też jestem za końcem zimy:) moje o-cean już są co prawda jeszcze nie wszystko ale są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 khb - jak tam kuchnia i kolory ścian? decyzja podjęta:) jeszcze masz czas ale ciekawi mnie jaki będzie w końcu finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 11.02.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Kasiu Kludi o-cean ???? to ja proszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 11.02.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 dokładnie, temp. powyżej plus pięć mnie urządza i może nawet trwać na tym poziomie - niech stracę - do końca maja byleby już się zaczęła! Tataraku mówię Ci to ja Katarzyna, będziemy się przeprowadzać w tym samym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 ech, Kaśka - byle jak najwcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 11.02.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 khb - jak tam kuchnia i kolory ścian? decyzja podjęta:) jeszcze masz czas ale ciekawi mnie jaki będzie w końcu finał ściany raczej białe, kuchnia IKEA Abstarkt biały połysk jeszcze nie wiem jaki blat i co nad blatem w kuchni no i lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.02.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Chyba byłoby dobrze tak jak na wizualizacji, żeby te blaty były ciemne, wówczas się będą odbijać od bieli, bo cała kuchnia biała dla mnie jest za sterylna takie po prostu laboratorium:) My już musimy przymierzyć się poważnie do zakupu i płytek do kuchni oraz łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 16.02.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 no i pomieszczenia pomierzone, towar kupiony, hydraulik zaczyna w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 u mnie z kanalizą już walczy, tylko z wodą czekamy na ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 23.02.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 niech się rury pną do góry w górnej łazience http://img718.imageshack.us/img718/966/2012022200115.jpg łazienka dolna http://upload2.fototube.pl/pics/2012/02/23/org/64b2faf2a53343eb2dcba189b9496faf.jpg no i salon z kuchnią http://images41.fotosik.pl/1333/376cbf930ef0fd97med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 tak trzymać!!!! i styropian już jest:) miło się patrzy jak praca rwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts