sco-check 09.03.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Topic upw projekcie wszystkie działówki mam 11,5 cm z maxa.Zdecydowanie chce je zamienić na silikat.I teraz moje pytanie do doświadczonych w tym temacie - Czy mogłabym wszystkie działowe zrobić z 8mki ? Czy jednak 8ka nie nadaje się do wszystkich pomieszczeń ? Czy np. w łazience to sprawiłoby kłopot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 09.03.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Topic up w projekcie wszystkie działówki mam 11,5 cm z maxa. Zdecydowanie chce je zamienić na silikat. I teraz moje pytanie do doświadczonych w tym temacie - Czy mogłabym wszystkie działowe zrobić z 8mki ? Czy jednak 8ka nie nadaje się do wszystkich pomieszczeń ? Czy np. w łazience to sprawiłoby kłopot ? Bruzdowanie w 8 to nienajlepszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 13.04.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Też mam ten dylemat : czy BK cy Silkę .Dom mam z BK Jak myślę do łazienki wezmę silkę 8 cm pozostałe ścianki z BK 11,5 cm. W łazience cała ściana będzie czysta bez żadnych instalacji oprócz grzejnika i 2 kontaktów 220 V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 19.04.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 My wybraliśmy silkę 12. Podobno działówki z BK słabo tłumią hałas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.12.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ściany działowe mogą być budowane z dowolnych materiałów - z bloczków betonu komórkowego w domu drewnianym czy też szkieletowe w domu murowanym. Według jakiego klucza więc wybierać materiał na ściany? O tym dowiecie się w naszym kolejnym odcinku serialu "Stan surowy bez błędów" pod tytułem "Budowa ścian działowych". Jesteśmy z kamerą na kilku budowach, gdzie powstają ściany działowe z różnych materiałów. ZAPRASZAMY DO OBEJRZENIA FILMU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 26.12.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 W projekcie mam ścianki działowe z Płyt kartonowo-gipsowych na stelażu, pytanie czy nie ma problemu na postawienie ścianek z betonu komórkowego 12 cm?Strop mam monolit, 18 cm. w pokazanym filmie mówią że niby na monolicie spokojnie można stawiać, nie wiem czy taką zmianę musi projektant zatwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ansang 02.01.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Z tego co ja się orientuje to taka "kosmetyka" nie potrzebuje żadnej zgody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts