arkkadio 09.09.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 witam mam pytanie. robie sufit podwieszany. zamontowalem es 125 i kolki szybkiego montazu 8/4,5jak moge sprawdzicz czy nie puszcza mi te kolki czy nie przejda przez es-a.nie mam w tym doswiadczenia gdyz robie to pierwszy raz.nie chcialbym aby sufit znalazl sie na mojej glowie.prosze o pomoc i porade za co z gory dziekuje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkkadio 10.09.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 zamontowalem kolek szybkiego montazu 8x45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 13.09.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Może być ósemka, ale musi być kołnierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts