lamcpp 10.09.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Nie wiem czy odpowiedni dział: chciałbym zapytać gdzie kupić małe ilości styropianu we Wrocławiu (ilosci potrzebne do uszczelnienia 2 okien). W Obi niestety nie ma takiej możliwości - sprzedają tylko całą paletę Jeśli ktoś zna jakieś miejsce i mógłby podac to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.09.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 witamnie wiem czy Ciebie to zainteresuje, ale mam resztki styroduru z budowy - kawałki 25x60cm grubości 10 cm. kawałków jest z 50 sztuk, a może i więcej...mogę Ci dać te ścinki na 2 okna, ale musiałbyś pofatygować się do oleśnicy bo tu mam budowę. mogę Ci to dotransportować do bykowa (między oleśnicą a wrocławiem), ale musiałbym wiedzieć ile tego potrzebujesz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rakgrzech 16.09.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 W hurtowni budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbab 16.09.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 W Obi niestety nie ma takiej możliwości - sprzedają tylko całą paletę A w Castoramie? Kiedyś kupowałem na sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 16.09.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Potwierdzam, w Castoramie można kupić styropian na pojedyncze płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts