thomyk 26.09.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 wg mnie jak puszki osadza tynkarz to już przegięcie przecież puszki można dosztukować zawsze nawet jak tynku 2 cm naładują ... a nie misi być co do mm równo bo gniazda i tak montuje sie na wkręt + łapki które wchodzą bardzo głęboko , elektryk jak ciosadzi puszkę to nie wyleci m a przynajmniej mi sie to nie zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 27.09.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 przecież puszki można dosztukować zawsze nawet jak tynku 2 cm naładują ... Życzę miłego sztukowania, szczególnie pakietów 5 puszek, z czego pierwszy będzie za głęboko na 3mm a ostatni na 8 mm. Z czego sztukujesz? A wystarczyłby, żeby puszki osadził tynkarz. a nie misi być co do mm równo bo gniazda i tak montuje sie na wkręt + łapki które wchodzą bardzo głęboko To zamontuj gniazdo komputerowe w za głęboko osadzonej puszce, pomijam syf z tynku, problem w tym, że takie gniazda nie mają na ogół łapek. Montaż na długich śrubach powoduje skręcanie się osprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 27.09.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 jakie skręcanie się osprzętu człowieku zamontowałem już wiele gniazd i nie było problemów z tym ... puszki można sztukować w zależności od potrzeby. Teraz robi foto całej budowy więc dokładnie wiadomo gdzie są puszki i jak idą peszle z kablami. Jeśli chodzi o tynkarzy to oni mogą tylko coś spieprzyć co z doświadczenia pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts