kodi_gdynia 21.05.2002 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Mam pytanie dotyczące tego artykułu. Otóż napisane jest, iż cyt."Gotową mieszankę wylewa się, gdy betoniarka jest wyłączona". Po pierwsze rozumiem, iż gdy wylewamy do taczki po drugie zawsze myślałem, że betoniarka musi być włączona i dopiero wtedy przechylamy ją i przelewamy do taczki. Zawsze tak robiłem i było ok. Nie wyobrażam sobie przesypać gęstej zaprawy czy betonu do taczki, gdy betoniarka jest wyłączona. Jak zatem jest poprawnie - jest to szczegół i pewnie nie ma żadnego znaczenia, ale lubię mieć jasność. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2002 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 oczywiście Kodi, masz rację - betoniarka musi być włączonatam jest wstawiony frazes - podyktowany wzglądami BHPna frazesy nie zwracaj uwagi anonimowy od zbędnej izolacji pionowej pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc1 21.05.2002 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Zaraz po głowie dostanę, bo tu poważna rozmowa... Ale podobno betoniarka faktycznie nie tylko do betonu: znajomy majster mówił, że żadna pralka tak porządnie kufajki z pierwszego nie wypierze. Tylko trzeba więcej proszku, żeby wodę "zmnienkczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 24.05.2002 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Tylko nie piszcie, że ciasto na chleb w betoniarce kręcicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2002 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2002 Nie, nie, na chleb to wiertarką z mieszadłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2002 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2002 dość słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts