er0n 11.09.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Różnia sie czymś oprócz koloru od tych sprzedawanych przez ich przedstawicieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 12.09.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 A dlaczego ma się różnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 12.09.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 A dlaczego ma się różnić ? Jeśli jest różnica w cenie, to tak sobie wydedukowałem, że może byc i róznica w konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 12.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Jako były już pracownik mogę powiedzieć że w przypadku tych samych modeli nie ma żadnej różnicy , może być sytuacja że coś jest produkowane tylko dla sieci ale wtedy nie jest dostępne na rynku . Często się zdarza że takie same urządzenia o identycznych parametrach są produkowane pod różnymi nazwami . To wszystko zależy od polityki danej firmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 12.09.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Jako były już pracownik mogę powiedzieć że w przypadku tych samych modeli nie ma żadnej różnicy , może być sytuacja że coś jest produkowane tylko dla sieci ale wtedy nie jest dostępne na rynku . Często się zdarza że takie same urządzenia o identycznych parametrach są produkowane pod różnymi nazwami . To wszystko zależy od polityki danej firmy . Ok. Dzieki. Myślałem, że niższa cena moze być spowodowana oszczędnościami na materiale lub zastosowaniem prostszej(tańszej?) konstrukcji elementów pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts