TuneRek 11.09.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Witam, Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim dziale. Jutro przyjeżdża moja mocno budżetowa kuchnia, gdzie na szafkę będę zakładał standardowy zlewozmywak (nie wpuszczany w blat). I teraz mam pytanie - w sklepach widziałem jedynie zlewozmywaki nakładane bez otworu na baterię :| A instalację wodną mam tzw "dolną". Jak do takiego zlewozmywaka zamontować baterię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 12.09.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witam, Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim dziale. Jutro przyjeżdża moja mocno budżetowa kuchnia, gdzie na szafkę będę zakładał standardowy zlewozmywak (nie wpuszczany w blat). I teraz mam pytanie - w sklepach widziałem jedynie zlewozmywaki nakładane bez otworu na baterię :| A instalację wodną mam tzw "dolną". Jak do takiego zlewozmywaka zamontować baterię ? normalnie wiercisz dziurkę w blacie i wkładasz tam baterię, dokładnie w tym miejscu w którym Ci najlepiej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts