gooseberry 11.09.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) kolor pojawiał się już min. w wątku o szarościach, ale chciałabym aby znalazły się tutaj inspiracje z wnętrzami właśnie w takim kolorze... czyli takie szaro-beżowe kolory ścian w salonach, przedpokojach, łazienkach etc. ciekawią mnie przede wszystkim dodatki... jakie kolory współgrają, może znajdą się ciekawe połączenia? podzielcie się proszę inspiracjami! Edytowane 11 Września 2011 przez gooseberry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.09.2011 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Moim zdaniem wyodrębnianie tematu greige spośród szarości jest bez sensu... Zaraz pojawi się przez analogię temat taupe i utoniemy w bałaganie... Rozpoznanie greige'u i taupe i wyodrębnienie ich spośród szarości i beżów jest dość trudną sprawą - raz za sprawą skalibrowania monitorów, dwa - indywidualnego postrzegania barw, trzy - trudności w rozpoznaniu kolorów (po)granicznych, vide wątek Nemi i zawirowania z szarością Proszę, wypowiedzcie się, bo nie chcę arbitralnie podejmować decyzji o zamknięciu tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 12.09.2011 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 joliska popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.09.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.09.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts