Dareckyy 12.09.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Czy możecie polecić mi jaki kupić higrometr? Za niedługo wprowadzamy się do naszego domku, w którym jest zainstalowana wentylacja mechaniczna i chciałbym mieć informację o wilgotności powietrza wewnątrz domu. Z góry dzięki za Wasze opinie i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dareckyy 19.10.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Z pośród wielu propozycji, które przedstawiliście wybrałem stację pogodową z higrometrem oferowaną przez Bioterm http://biowin.pl/?bio=2&lang=pol&str=4&grupa=2&podgrupa=647&produkt=651&session=48c6394bb6c3f83a1efa5ae5417d86eb Podoba mi się dizajn, stacja jest porządnie wykonana, wskazania mają być dosyć dokładne (wg opisu firmy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts