RK1719508166 13.09.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 właśnie przymierzam się do plac nad płytą fundamentową i mam pytaniemoże ktoś kto specjalizuje się w pracach na styropianie mi podpowie czym precyzyjnie docinać styropian ?pod płytę będę dawał XPS - ma frezy które na zewnątrz będę musiał usunąć no i pytanie czym go kleić ? bo bedzie to 3x10 cm z góry dziekuję za podpowiedz Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 15.09.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 docinac - piłą, im mniejsze zęby tym wieksza dokładnośc. kleic - albo pianką, albo klejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 15.09.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 już z praktyki wiem - piła OK ale dużo śmieci ...najlepszy jest nożyk coś jak do tapet - tylko taki większy z cienkim ale bardzo ostrym ostrzem klej w proszku do rozrobienia w wodzie niestety do klejenie XPS-a pod płytę fundamentową nie nadaje się!!najlepszy jest klej z pistoletem - coś jak pianka montażowa do okien PozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts