Slavek_D 13.09.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Zastanawiam sie nad zakupem bramy do garazu, ktory w praktyce bedzie sluzyl jako warsztat/graciarnia. na pewno brama musi byc docieplona. Myslalem o bramie roletowej bo we wszystkich oknach na parterze mam rolety ale byc moze inna brama lepiej sie sprawdzi. Prosze o opinie. Otwor na brame ma wymiary 226 na 233 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 13.09.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 jesli chcesz by pasowała wygladem do rolet to jest to kwestia wyboru przetłoczen(np krispol ma mistral)ja osobiscie polecam segmentówke! brama roletowa tez troche kosztuje,uwazaj aby ktoś nie chciał ci wcisnosc rolety z pancerzem M5 i powie ze to brama:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slavek_D 13.09.2011 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Troche tez kieruje sie cena ale nie wiem czy majac 2000 mam duzy wybor bram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts