niktspecjalny 15.09.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Nawet 1000 litrów wody w buforze nie jest powodem do zastosowania wkładu 24 kW . Jeden z producentów zalecał ostatnio "Wystarczy 19 kW ale jeśli jest podłogówka to 24 kW " .. Ciekawe co Wy na to ? Ty jak koń z klapkami.Udajesz czy ty już tak masz????????.Przecież wyraźnie to napisał.......24kw,całość podłogówka,1000l bufor.Jak nie rozumiesz to może mrugnij oczami....;D Witam wszystkich, potrzebuję porady w sprawie sterownika. Dom to 120m kw. całość podłogówka, zasilanie z kominka z pw 24kw Wystarczy 19 kW ale jeśli jest podłogówka to 24 kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.09.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Magik to dla mnie ktoś, kto umie coś wykonać i zadziwić pozytywnie. Ta sztuka nie jest dostępna wielu osobom, gdyż tutaj decyduje pasja, wiedza, doświadczenie i trening regularny. Pisząc magicy, pisałem pozytywnie i z podziwem pewnym. a to przepraszam.Myślałem ,że na szale rzucasz tu takich co to gówno wiedzą i na dodatek jeszcze czarują.Pomyłka sorki.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 15.09.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mistrzu Po co komu taki "papierek" po dwudniowym kursie? I tak ogólnie po co komu taki "papier" szczególnie w dzisiejszych czasach? Domyślam się, że owy wspomniany przez Ciebie dwudniowy kurs i egzamin jest odpłatny.... Mylisz się Bohusz . Mając takie pseudo , nie będę już musiał się tak starać . Byle co zrobię, byle co napiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.09.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mam kominek może nie najlepszej kondycji ale mam.Zanim go wypir....ę to jeszcze go wyeksploatuje do granic możliwości. Dlatego mierzi mnie jak ktoś udający miszcza prawi morały innym bez uzasadnienia i podstaw.Nie nakręcam się pozdrawiam fachowców całą "mordą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 15.09.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mam kominek może nie najlepszej kondycji ale mam.Zanim go wypir....ę to jeszcze go wyeksploatuje do granic możliwości. Dlatego mierzi mnie jak ktoś udający miszcza prawi morały innym bez uzasadnienia i podstaw.Nie nakręcam się pozdrawiam fachowców całą "mordą" Przeczytaj dokładnie o tych 19 i 24 kW To tekst który usłyszałem u jednego z producentów .. ..i bardzo mi się podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 15.09.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mistrzu Po co komu taki "papierek" po dwudniowym kursie? I tak ogólnie po co komu taki "papier" szczególnie w dzisiejszych czasach? Domyślam się, że owy wspomniany przez Ciebie dwudniowy kurs i egzamin jest odpłatny.... Odpłatny.. Komu potrzebny ? Chętnych jest więcej niż miejsc.. Co da sam papierek ? Pytanie jest retoryczne.. Potrzebna jest SZKOŁA !!! Dziewie się bardzo że Piotr nie zadbał o wszelkie potrzebne papiery aby taka SZKOŁĘ otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.09.2011 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Przeczytaj dokładnie o tych 19 i 24 kW To tekst który usłyszałem u jednego z producentów .. ..i bardzo mi się podoba ;) Przecież najpierw się zdziwiłeś dopiero potem: co wy na to? Oj miszczu miszczu!!!Podoba ci się tekst to następnym razom sie rozwiń Forest już ci dał do zrozumienia.Tu na FM to straszna choroba walcz z nią ja już jestem w stopniu zaawansowanym.Po kursie "umiem złamać kopare":D:D;) p.s. do autora topiku. Jak to bohunio zasugerował z ciekawości zapytałem znajomego elektronika-"magika",który zawodowo trudni się w firmie instalowaniem szaf sterowniczych.Powiedział mi ,że jak się umie rozpisywać programy to z urządzeniem też nie ma problemu i taki sterownik obsłuży prawie wszystko.Nie jest to tanie ale i w "wygodnictwie";) nie powinno się przebierać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts