tomek4 13.09.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witajcie, tynkarze niebawem wejdą - tynk maszynowy gipsowy - i takie mnie wątpliwości naszły co do przygotowania im miejsca pracy: 1. pianka przy oknach - montażowcy zapiankowali okna - pianka tu i tam odstaje, wypływa - czy tą piankę należy przyciąć - zlicować z ramą ? 2. otwory po instalacji hydraulicznej - rury kanalizacyjne, podejścia do grzejników - hydraulicy również zapiankowali otwory - mniej lub bardziej dokładnie - czy tynkarze poradzą sobie - czy będą wymagali ściany bez ubytków ? Wiem, że najlepiej było by zapytać u źródła, ale jakoś nie przyszło mi to do głowy, pytałem o osadzanie puszek, murłatę, drewniane słupy, a nie chciałbym być postawiony przed faktem, że " tak to nie robimy " Żartuję, ale jak ja nie przytnę pianki i oni tego nie zrobią - bo nie są od tego, tylko zarzucą jak jest to średnio to widzę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 14.09.2011 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Nie martw się na pewno powycinają piankę,dziury po hydraulikach też zarzucą z ewentualnych odpadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts