ludwiczek 13.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam, mam pytnie. Postanowiłem zagospodarować poddasze. Postawilem scianki działowe i zabieram sie za urządzenie lazienki. Problem polega tylko na tym że na suficie i skosach sa płyty gipsowe białe. Czy są jakieś farby czy inne środki aby zabezpieczyć te płyty przed wilgocia zwłaszcza tam gdzie bedzie prysznic. Nie chce wymieniac sufitu i tez nie chce obciążac go dadatkowa warstwa płyt zielonych. Płyty sa juz pomalowane a sufit wykonczony i chcialbym naj mniej inwazyjna metode. Prosze o pomoc. A może zastosować folie w płynie? Tylko jestem ciekaw czy po tych zabiegach musze cos robić z sufitem np. gładzią czy można odrazu malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwiczek 15.09.2011 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No co jest, tylu tu zagląda fachowców i nikt nie może odpowiedzieć ani nic doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts