jerzm 13.09.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam Szukam kogoś, to jest w stanie popchnąć zrobienia przyłącza w Krakowie.Budynek usługowo mieszkalny już stoi. Umowa z Enionem podpisana półtora roku temu i sprawa praktycznie nie drgnęła. Na każdym kroku spotykam trudności.Najlepsze jest, to że kabel idzie dosłownie 6m od mojej działki . Mówiąc szczerze już mam dość użerania się z tą postkomuną .Ja rozumie,że formalności trwają pewien czas ale tutaj nawet projekt jest jeszcze nie gotowy.Pomocy .... poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 14.09.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Projekt trzeba sobie było zrobić na zewnątrz zakładu, o ile można, płaci się kilka stówek i jest gotowy w tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMI47 16.09.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Jeżeli potrzeby projektant do załatwienia sprawy to się polecam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poranek.m 10.12.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam wszystkich, czy może ktoś coś wie na temat firm elektroinstalacyjnych z Krakowa, które możecie polecić, chyba że coś możecie mi powiedzieć o tej firmie link. Czy może ktoś korzystał z jej usług ?? Proszę o info na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 11.12.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 A umowę z Enionem podpisałeś? Nie ma tam aby zapisu, że mają mityczne 18 msc na wykonanie przyłącza? Dostałeś informację czy wybrali już wykonawcę? Jak tak to uderzaj do niego, danych zażądaj w Enionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts