szyszunia 02.07.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Zamierzam zbudować domek KASKADA z Archtim ( http://www.archtim.pl ). Czy ktoś z forumowiczów realizuje juz ten projekt, jeśli możecie dajcie znać jak Wam idzie. Może macie jakieś zdjęcia, chętnie bym je obejżała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLPOAKS 02.07.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Polecam. Mieszkamy od 7 miesięcy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszunia 03.07.2006 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 macie może jakie zdjęcia, jestem bardzo ciekawa jak wyglšda w rzeczywistoci. Szczerze mówišc to pierwszy projekt, w którym nic chyba nie będę musiała zmieniać (zastanawiam się jedynie nad przeniesieniem drzwi od ubikacji na parterze). A Wy co zmienialicie?Zazdroszczę Wam, że macie już swojš KASKADĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszunia 03.07.2006 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 macie może jakie zdjęcia, jestem bardzo ciekawa jak wyglšda w rzeczywistoci. Szczerze mówišc to pierwszy projekt, w którym nic chyba nie będę musiała zmieniać (zastanawiam się jedynie nad przeniesieniem drzwi od ubikacji na parterze). A Wy co zmienialicie?Zazdroszczę Wam, że macie już swojš KASKADĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLPOAKS 03.07.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Zdjęć jest około 1000 co daje ok 15 Gb. Jutro postaram się podesłać kilka zdjęc. Drzwi w łazience na dole zmieniliśmy, tak aby nie było kolizji ze spiżarnią. Zrezygnowalismy jeszcze z jednego okna na poddaszu z 3 na 2 i uważamy że jest ok. I mała modyfikacja komina w salonie. I to wszystkie zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.07.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Ja też chciałem Kaskadę, ale za namowami zony mamy Pomeranię, z tego samego biura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszunia 04.07.2006 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Bardzo ładny dom! Poczštkowo też wybrałam piętrowy(upatrzyłam sobie AMIGO z http://www.domoweklimaty.pl), ale potem okazało się, że nasze warunki zabudowy przewidujš jedynie dom z poddaszem uzytkowym. Kaskada akurat trafiła w sedno tego co nas interesowało - duży garaż, salon od ogrodu, antresola i inne rzeczy. Dziwię się jednak, ze tak mało osób buduje ten dom. Przeciez jest całkiem ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.07.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Nas w kaskadzie trochę przestraszyła wielkość dachu i widok domu od frontu. Ale pod względem funkcjonalności wydaje się naprawdę ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
humant 14.09.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 (edytowane) Witam! Poszukuję osób, które zbudowały domek według tego projektu lub dopiero budują. Bardzo mało jest osób, które realizują ten projekt. Jestem ciekawa ile nas jest i jak wyglądają Wasze domki? Ja zakończyłam właśnie pokrywanie dachu i pod koniec października wstawiam okna, drzwi i bramę garażową. http://www.archtim.pl/index.php?pid=2&prid=102 Edytowane 14 Września 2011 przez humant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts