ankhou 14.09.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Mam możliwość zakupu legarów świerkowych, oheblowanych i suszo/nych po 850 zł netto/m3 + suszenie 160 zł/m3. W związku z tym mam pytanie: 1. Czy ta cena jest możliwa do zaakceptowania? 2. Czy świerk będzie dobrym materiałem (planuje rozstaw legarów co 40 cm + płyta 18 mm). 3, Czy warto kupić drewno heblowane, czy taniej - nieheblowane? Będę wdzięczny za odpowiedzi i sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł 1719509129 15.09.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witam Rozstaw legarów co 40 cm. i montaż płyty OSB jest dobrym rozwiązaniem zarówno pod panele, wykładzinę, płytki jak i parkiet. Proszę pamiętać o mocowaniu legarów do podłoża na stałe i przeszlifowaniu płyty przed przyklejeniem okładziny. Legary heblowane będzie łatwiej wypoziomować.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankhou 15.09.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dziękuje za odpowiedź. Skorzystam z rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts