matess 14.09.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Dzień dobry, mam pytanie do doświadczonych, co myślicie o pomyśle z poradnika Leroy Merlin o montażu słupków ogrodzeniowych na kotwach - http://www.leroymerlin.pl/porady/montaz-ogrodzenia-z-siatki-stalowej,1102497079.html proszę o pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psulek 14.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Mnie też intryguje ten temat - mam do zrobienia wysoką podmurówkę (0,5 metra w ziemię, 0,6 nad ziemią) i betonowanie słupków trochę mi się nie widzi. Mysłałem o zabetonowaniu tylko w górnej części, po wylaniu tego co w gruncie, ale nie mam za bardzo pomysłu na unieruchomienie dolnej części słupka w takiej opcji. Może ktoś ma jakiś pomysł? Też trafiłem na te kotwy, tylko pytanie jak to się trzyma, bo zalane w betonie to wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts