Mki1719508566 17.09.2011 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Montując wkład kominkowy bez wymiennika kup same pustaki systemowe , bez rur szamotowych, a do środka włóż rury za stali szlachetnej ( np 1.4404) Zrób TAK .. pogadamy za 3-4 lata Acha jeszcze dodam że "eniu" zapomniał powiedzieć że Jego zdaniem taka rura w kominie będzie się sama czyściła !! Rewelacja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.09.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Zrób TAK .. pogadamy za 3-4 lata Acha jeszcze dodam że "eniu" zapomniał powiedzieć że Jego zdaniem taka rura w kominie będzie się sama czyściła !! Rewelacja.. Twój zmutowany mózg nie potrafi wypoczwarzyć nic swojego ? Jak wesz skaczesz po forum i przyklejasz się do cudzych wypowiedzi . Taki pasożyt sie robisz , do tego wredny , jedynie zdjęcia sa Twoje ,ale to też nie Twoimi łapkami zrobione , tylko zatrudnionych ludzi... Jakie to szczęście ,że nie mam z Tobą nic wspólnego w realu... Obcowanie z Tobą to przykra konieczność . W necie da się wytrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 17.09.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Twój zmutowany mózg nie potrafi wypoczwarzyć nic swojego ? Jak wesz skaczesz po forum i przyklejasz się do cudzych wypowiedzi . Taki pasożyt sie robisz , do tego wredny , jedynie zdjęcia sa Twoje ,ale to też nie Twoimi łapkami zrobione , tylko zatrudnionych ludzi... Jakie to szczęście ,że nie mam z Tobą nic wspólnego w realu... Obcowanie z Tobą to przykra konieczność . W necie da się wytrzymać... Ten wpis ma tyle wspólnego z prawdą, co fikcyjna postać ENIU Z nas dwóch to TY wysyłasz ekipy do pracy .. a sam piszesz tysiące rewelacji na FM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.09.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ten wpis ma tyle wspólnego z prawdą, co fikcyjna postać ENIU Z nas dwóch to TY wysyłasz ekipy do pracy .. a sam piszesz tysiące rewelacji na FM . Nasze wzajemne relacje i przekonania niewiele obchodzą czytających. Co najwyżej z coraz większym niesmakiem, odbierają Twoją nieustanną skłonność do wywoływania burd. To mnie akurat nie martwi , bo to Ty najwięcej tracisz. Martwi mnie jedynie, że muszę się zadawać z facetem ,który pluje do studni ,z której pije wodę .Takie postępowanie wymaga szczególnego stanu umysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts