GUMISIOWA 07.08.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ja pieprze!!!!!!!!!:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:Przepraszam... JESTES MISZCZU:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.08.2012 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 To mój ulubiony komentarz :lol2: Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.08.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 To mój ulubiony komentarz :lol2: Dzięki! Dzieki wielkie-czuje sie zaszczycona:lol2::lol2:,ale powzanie-MISZCZOSTWO SWIATA!!! Prosze daj namiar na te strone z DIY!!!!!!! PLEASE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.08.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Cchiałabym jakoś przebić komentarz GUMISIOEJ Ale chyba z góry jestem skazana na porażkę Więc jedynie strzelę największego karpia jakiego potrafię:jawdrop::jawdrop: I powiem - PEŁEN WYPAS. Asia, jestem pod takim wrażeniem, że naprawdę dawno pod takim nie byłam... pomysł, dobór kolorów, wykonanie... normalnie NIE-DO-WIARY!!! Jak Ty mi nie założysz w końcu tego bloga z DIY to dostaniesz w ciry:evil: To kiedy mogę się wprosić do Ciebie na kawkę? Teraz już się nie wywiniesz - muszę to zobaczyć na żywo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.08.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Jedną?!!!!! Kochana - jak wejdziesz, to przez tydzień się nie wygrzebiesz, a im głębiej w las, tym więcej drzew No ale: największym źródłem inspiracji (i najwygodniejszym, bo wszystko w jednym miejscu: klikasz np: "tufted headboard" i wyskakuje Ci mnóstwo opcji) jest oczywiście http://www.pinterest.com Kolejnymi stronami zbierającymi projekty z różnych blogów są: http://betterafter.blogspot.com/ http://www.designsponge.com/category/before-and-after i http://www.designsponge.com/category/diy-projects na tych stronach znajdziesz odnośniki do poszczególnych blogów - bo największe bogactwo to właśnie blogi. Podrzucę Ci tylko dwa: http://www.younghouselove.com/ - to jest jeden z najpopularniejszych blogów, prowadzony przez bardzo sympatyczne małżeństwo, które utrzymuje się z tego, że sami odnawiają swój dom (łącznie z glazurowaniem, układaniem kostki i budowaniem tarasu ) http://www.vintagerevivals.com/2010/06/before-and-afters.html - podaję Ci od razu link do strony z projektami tej dziewczyny Na koniec podrzucę Ci jeszcze linki do tutoriali z tapicerowania: http://themustardceilingblog.com/2012/07/6-fabulous-diy-upholstered-headboard-tutorials.html?doing_wp_cron=1344325331.3047039508819580078125 http://nestdecorating.typepad.com/nest_decorating_designs/2009/09/kids-tufted-headboard-tutorial.html I znikam. Dalej, moja droga, you're on your own: powodzenia i pamiętaj, że nie biorę na siebie odpowiedzialności za czas, który spędzisz na tych stronach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.08.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Cchiałabym jakoś przebić komentarz GUMISIOEJ Ale chyba z góry jestem skazana na porażkę Więc jedynie strzelę największego karpia jakiego potrafię:jawdrop::jawdrop: I powiem - PEŁEN WYPAS. Asia, jestem pod takim wrażeniem, że naprawdę dawno pod takim nie byłam... pomysł, dobór kolorów, wykonanie... normalnie NIE-DO-WIARY!!! dziękuję pierwsze miejsce ex equo Jak Ty mi nie założysz w końcu tego bloga z DIY to dostaniesz w ciry:evil: Ależ oczywiście że nie założę - ledwie sobie radzę z prowadzeniem własnego wątku, a co dopiero bloga:), Zresztą, przecież ja jeszcze żadnego własnego pomysłu nie miałam - wszystko ściągnięte z sieci i lepiej tam opisane:) To kiedy mogę się wprosić do Ciebie na kawkę? Teraz już się nie wywiniesz - muszę to zobaczyć na żywo;) O rany - teraz to mnie zestresowałaś! Zrobimy tak: przed bramą zawiążę ci oczy, wprowadzę do sypialni, popatrzysz sobie, znowu Ci zawiążę oczy, wyprowadzę i na kawę zaproszę do knajpy Ty u mnie, to jakby prezydentowa Kwaśniewska pojechała na urlop do pensjonatu we Władysławowie:lol2: A tak bardziej na serio - jeśli naprawdę chcesz przyjechać na tą moją wieś, to jesteś jak najmilej widziana A nie zapomnij przywieźć ze sobą Hanutka - niech się poznają z Igorem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.08.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 ty u mnie, to jakby prezydentowa kwaśniewska pojechała na urlop do pensjonatu we władysławowie:lol2: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.08.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Aniu - nawet nie wiesz, jak bliskie prawdy jest to stwierdzenie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.08.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 O matko pięknie wam to wyszło, kolorystyka i wykonanie bajka po prostu. Zabieram się za przeglądanie blogów może i ja dostanę jakąś wenę twórczą i coś stworzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.08.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 stronki zapisałam sobie i w wolnych chwilach będę zaglądać ...zna ktoś przepis na wydłużenie doby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.08.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 ...zna ktoś przepis na wydłużenie doby właśnie, właśnie? też chętnie poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.08.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 http://media-cache-ec5.pinterest.com/upload/196891814929363421_yQcKqalN_c.jpg znalezione - a jakże - na pintereście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.08.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 WOW o matko i Ty to wszystko tak sama....:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.08.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 spokojnie - ścianki sama nie stawiałam i drzwi też nie robiłam - reszta była łatwa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.08.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Nihiru od rana nadrabiałam Twój wątek i w samą porę CUDNA sypialnia http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/scare/smileys-scare-527655.gif i genialny pomysł z drzwiami do garderoby a wykonanie Bardzo mi się podoba kolorek na ścianach w ogóle piękne i klimatyczne wnętrza u Ciebie powstają a drewnianej elewacji zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 07.08.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 o ja!!! pięknie Wam to wyszło, zaskoczyłaś mnie! byłam pewna, że kombinujesz zagłówek do łóżka, a tu masz....drzwi zrobiła! świetne! podwójnej garderoby zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.08.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Chętnie pomogę! nihiru, zapamiętam Kurczę, no - a ja wczoraj się nie powstrzymałam i kupiłam tą komodę bez rzeźbień! No ale sprawdziłam, że zmieści mi się w innym miejscu, więc będę miała oko i na regały/konsole:) No to zacieram ręce z niecierpliwości co tam wymodzisz szukam niskiej komody/szafki z lat 50/60-tych. oczywiście w dobrej cenie. Alunku, szukaj jeszcze w dziale antyki pod hasłami "70", "60", "50". Chociaż, moim zdaniem, większość ma chore ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.08.2012 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Nihiru od rana nadrabiałam Twój wątek i w samą porę CUDNA sypialnia http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/scare/smileys-scare-527655.gif i genialny pomysł z drzwiami do garderoby a wykonanie Bardzo mi się podoba kolorek na ścianach w ogóle piękne i klimatyczne wnętrza u Ciebie powstają a drewnianej elewacji zazdroszczę Dziękuję bardzo o ja!!! pięknie Wam to wyszło, zaskoczyłaś mnie! byłam pewna, że kombinujesz zagłówek do łóżka, a tu masz....drzwi zrobiła! świetne! podwójnej garderoby zazdroszcze Ach - bardzo chciałabym zrobić sobie zagłówek! Niestety, łóżko mamy z poprzedniego mieszkania, bardzo solidne, robione na zamówienie i w zupełnie innym stylu niż bym teraz chciała Jak za 10 lat będziemy robić pokój gościnny, to łóżko tam wyleci, a ja będę miała ten swój zagłówek:wiggle: Alunku, szukaj jeszcze w dziale antyki pod hasłami "70", "60", "50". Chociaż, moim zdaniem, większość ma chore ceny To prawda! Bardzo byłam zaskoczona cenami, bo wydawało mi się że do Polski moda na "mid-century" jeszcze nie dotarła, a tu taka niespodzianka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 08.08.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 nihiru, jesteś niesamowita, serio, serio. Już sam pomysł to było coś, a wykonaniem, to bijesz wszelkie rekordy, szacun. I znalazłam tu dla siebie pewną inspirację... i chciałabym zapytac o: 1. wymiary Twojej garderoby, zwłaszcza szerokośc, 2. metalową konstrukcję - co to? skąd to? i jak jest przytwierdzone do podłogi, sufitu i ścian? U mnie jest już podłoga i dzięki Tobie widzę szansę na małą garderobę I z czego są ściany garderoby, te z tymi pięknymi drzwiami. 3. jak z miejscem w środku? półki masz tam powieszone tylko na głównych ścianach, czy na tych dostawionych też? Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.08.2012 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ajpi - czy dobrze kojarzę że ty u mnie pierwszy raz? Jeśli nie to przepraszam, a jeśli tak to Już odpowiadam na pytania: 1 i 3. Wymiary będę musiała sprawdzić, bo nie jestem pewna, ale jeśli dobrze pamiętam to cała ściana ma szerokość 4 metrów, a zabudowa ma głębokość 1 metra. Jak się otwiera drzwi, to półki są nie naprzeciwko, tylko po bokach: od środka (tam gdzie głębiej) są wieszaki, od zewnątrz półki i szuflady. Takie ustawienie powoduje że półek jest ciut mniej, niż gdyby zrobić zabudowę naprzeciwko drzwi ale za to jest duuużo wygodniej. Dwie osoby mieszczą się bez problemu, a jedna to może nawet tańczyć (pod warunkiem że to stepowanie ). Bardzo, ale to bardzo jestem zadowolona z tej garderoby - znakomicie się korzysta Za niedługo mam nadzieję wrzucić zdjęcia ze środka - na razie czekam na zamontowanie oświetlenia. 2. Konstrukcja jest taka jak każdej ścianki karton-gipsowej: płyty przymocowane do stelaża, stelaż montowany do podłogi. Każdy budowlaniec zrobi Ci to bez problemu, a jak masz już podłogę, to nawet lepiej . Na ściankach k-g bez problemu można zamontować półki. Mam nadzieję że pomogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts