Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

american dream? chciałabym...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ja załapię się na głosowanie za wersją ciemną rzecz jasna ...i co w sprawie malowania komody?postanowione? (i żeby nie było potem, że zrobi się mdło i będzie płacz hi, hi zniechęciłam? ...nie? próbuję dalej)

:lol2::lol2::lol2:

Ja tez głosuję za ciemną wersją farby. Nie podpowiem, która lepsza (choć już i tak za późno) bo żadnej nie znam:(

Dziewczyny + dzieki za glosy. mnie tez bardziej podoba sie ciemna wersja. mam nadzieje ze dobra farbe kupilam. wybralam od razu i farbe do komody, wiec beda do siebie pasowac, ale jak na scianie bedzie to wygladac + nie mam pojecia i sie boje;). moze sie uda zobaczyc jeszcze przed swietami, bo wzielismy z mezem wolne, zeby malowac. takie tam '+ porzadki przedswiateczne:D.

Lashe + co do komody to jeszcze nic nie jest postanowione + fajna jest ta farba ktora pokazala Narendil, bo widac sloje, tzlko nie mia takiej ciemnej szarosci jaka bz mi pasowala. poki nie znajde tego koloru (lub nie zmienie koncepcji:D) komoda jest bezpieczna :D

Dziewcznz + HELP + cos wcisnelam na klawiaturze i poprzestawialy mi sie znaki + y zamienione z z itd. nie mam tej ikonki na dole, zeby zmienic jezyk klawiatury + kto pamieta kombinacje klawiszy, ktora sie to cholerstwo odwraca_!

uff - jak ulga! dzięki - zadziało :hug:

bejce, wosk, cokolwiek:) jak na razie, z próbek które obejrzałam w sklepie, żadna mi się nie podobała. był jakiś jeden heban, wenge, ale to zupełnie nie to :no:

to są bardzo ciemne brązy, a ja szukam szarości. Będę się jeszcze rozglądać (pośpiechu nie ma:)) a jak się zdenerwuję, to po prostu dodam czarnego barwnika do tej farby, którą Ty pokazywałaś :D

Starwax ma szarą bejcę:

http://www.starwax.pl/pol/Produkty/Drewno/Bejcowanie/Bejca-ekologiczna-Starwax

Liberon miał, ale z tego co widzę, to się wycofali z tego :(

A, używałam jeszcze tego:

http://www.leroymerlin.pl/produkty/bejca-do-drewna-aquarethane-syntilor-popiel,1323924366,1323921335.html

Ale to bardzo jaśniutkie było.

I chyba Dragon też coś z szarości miał, ale o ile mnie pamięć nie myli, to to był grafit.

Edytowane przez narendil

O, właśnie! Flugger!

Jak mogłam o nim zapomnieć!

Pewnie dlatego, że ich nie mam u siebie i korzystam raz na rok, jak się z babkami z forum craftowego spotkam.

Ania dobrze prawi. Robią na zamówienie, do wyboru do koloru.

Gotowców też mają sporo :)

Puk, puk :). Przybyłam z rewizytą. Piękny domek tworzysz, a to niełatwe gdy trzeba dostosować się do tego co już jest. Elewacja ----> Rewelacja :). Kuchnia piękna i przytulna, ale najcudniejszy jest Twój błękitnooki Skarb :D

Do miłego :)