agawi74 10.04.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Pięknie Ci wyszło to łóżeczko nihiru:jawdrop: Kawaler cudny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.04.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) nihiru ja nie widzę zdjęć a tak na nie czekałam może to dzisiaj tak coś szwankuje??? bo nie usuwałaś ich? sama mam dzisiaj szukać łóżka i przyznam że chciałabym takie jak Twoje - dlatego bardzo mi zależy żeby je zobaczyć po liftingu Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2012 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Admete - spróbuj może za chwilę, bo ja widzę je cały czas:) A tymczasem wrzucam pierwsze zajawki sypialni - tylko tyle żebyście mogły zobaczyć kolor, który jest chyba dość dobrze oddany. Zdjęcia robione w poniedziałek z rana http://i1.fmix.pl/fmi1557/88ea8ec40005ace94f832ee9/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi388/53a1ebbf002b0b434f832f0b/zdjecie.jpg Kolor wyszedł ciemniejszy niż się spodziewałam ale bardzo nam się podoba. Nawet mąż jest zadowolony, bo "wreszcie słońce nie będzie mnie budziło o 10 rano" A powiem Wam, że w piątek wieczór, po pierwszej warstwie to już prawie łzy mi leciały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.04.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 ooooooooooooooooooo już są - idę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.04.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 ŁÓŻKO:jawdrop: Ja wczoraj przkopałam allegro i nie znalazłam nic ciekawego Jakby komuś coś podobnego wpadło w oko please o namiar http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-820668.gif Nihiru a widziałaś może coś podobnego w normalnym sklepie? Kolor ściany wyszedł świetny - bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2012 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dziękuję . W "normalnym" sklepie to raczej nie. bywają co prawda drewniane, ale stylizowane raczej na prowansalską, niż polską wieś, podobne do tych: http://www.tommebel.pl/lozka.html Jeżeli byłabyś bardzo zafiksowana na takie łóżko, to nie wiem czy nie lepiej by było zrobić takie na wzór u stolarza. Dodatkowa korzyść byłaby taka, że miałoby standardowe wymiary - to nasze ma 170 zamiast 200 cm i trzeba było dopłacać za niestandardowy materac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 zboczniak Może się zbłaźnię pytaniem, ale dlaczego nie można prać razem z wypełnieniem? Kolor w sypialni - genialny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.04.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dziękuję . W "normalnym" sklepie to raczej nie. bywają co prawda drewniane, ale stylizowane raczej na prowansalską, niż polską wieś, podobne do tych: http://www.tommebel.pl/lozka.html Jeżeli byłabyś bardzo zafiksowana na takie łóżko, to nie wiem czy nie lepiej by było zrobić takie na wzór u stolarza. Dodatkowa korzyść byłaby taka, że miałoby standardowe wymiary - to nasze ma 170 zamiast 200 cm i trzeba było dopłacać za niestandardowy materac;) wiem wiem że nowego takiego nie znjadę Ty miałaś wyjątkowe szczęście z tym znaleziskiem Skończy się pewnie na łózku na zamówienie - dziś będę szukać wzoru - bo muszę dopasować miejsce na kinkiet - bo kabel źle wyprowadzony - a łóżko zmieni chyba jednak swoje pierwotne ustawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 zboczniak Może się zbłaźnię pytaniem, ale dlaczego nie można prać razem z wypełnieniem? Kolor w sypialni - genialny! Z wypełnieniem można - jak najbardziej, tylko z tą dechą to nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 wiem wiem że nowego takiego nie znjadę Ty miałaś wyjątkowe szczęście z tym znaleziskiem Skończy się pewnie na łózku na zamówienie - dziś będę szukać wzoru - bo muszę dopasować miejsce na kinkiet - bo kabel źle wyprowadzony - a łóżko zmieni chyba jednak swoje pierwotne ustawienie Jakbyś bardzo chciała, to mogę zdjąć Ci wzór ze swojego:) Czy ja źle czytam, czy Ty sugerujesz że do źle wyprowadzonego kinkietu będziesz dopasowywała sobie łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Z wypełnieniem można - jak najbardziej, tylko z tą dechą to nie bardzo Ups To zrób mocowanie do dechy na rzepy albo zatrzaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Taki mam plan ale ta dodatkowa trudność polega na tym, że jak się zwyczajnie obija deskę materiałem, to nie trzeba się martwić o jego przycięcie i równe zszywanie boków ale i na to chyba znalazłam sposób (ależ ze mnie pomysłowy dobromir, co?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.04.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Jakbyś bardzo chciała, to mogę zdjąć Ci wzór ze swojego:) Czy ja źle czytam, czy Ty sugerujesz że do źle wyprowadzonego kinkietu będziesz dopasowywała sobie łóżko? nie nie Teraz jak wiem że musze je przesunąć chcę wybrać łóżko - okreśłić gdzie będzie głowa na łożku i przenieść kabel w idealne miejsce na kinkiet do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ciekawa jestem co to za pomysł! Popatrz na TO. Obita płyta osb jako niebo i poprzyczepiane domki. Więcej roboty, ale efekt może być świetny! I już się zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 11.04.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Świetne to łóżko, jedyne w swoim rodzaju . Kolor ścian wyszedł super. A jakim pięknym tłem jest dla bieli... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.04.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Świetny kolor w sypialni, gratuluję, wyszedł przepięknie:) Na pewno nie jest za ciemny:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.04.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kolor w sypialni idealnie zgrany z kolorem łóżka ...ale model w białej pościeli to już wyższa szkoła jazdy i przekaż mu proszę, że ciotka lasche bardzo mu łóżka zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kolorek ścian cudny:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nihiru kolor ścian super łóżko smyka oryginalne, jedyne w swoim rodzaju Ale Synuś BOSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.04.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ale pięknie ten kolorek wyszedł A jakie łóżko:o A dlaczego chcesz przestawiać je na drugą ścianę? Bo nie zrozumiałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts