nihiru 17.04.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wiem że w przedszkolach jest problem z wychodzeniem i dlatego zapisałam Igora do jedynego niepublicznego w okolicy, o którym wiem na pewno, że wychodzą często:(. Też już się dowiedziałam że Igor jest tam 16-ty na liście rezerwowej :/. A do babci nie mogę mieć pretensji - jak daje radę to idzie z nim na plac zabaw, czy do jakichś znajomych, a że nie jest to tyle, ile Igor by potrzebował/chciał, to już nie jej wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.04.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 nihiru świetnie Ci wyszło to łóżko synka Synek cudny A kolor w sypialni piękny. Och i ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja jestem zachwycona tym sypialnianym brązem:rolleyes: Z bielą opasek drzwiowych - bajka:lol: A zdjecie bardzo fajne... choć jak nie-zdjęcie wygląda... raczej jak grafika... czego to fotografia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Pysiaczku - dzięki Ja też och i ach nad tym kolorem ale trzeba się przyzwyczaić że tak ciemno:) a teraz lecę malować kaloryfer na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 17.04.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A malujesz na biało z jakiego koloru? Chwal się potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) aa - taki zwykły, wstrętny srebrny kaloryfer żeberkowy - już jest biały i osłonka takoż teraz jeszcze szwagier musi tą osłonkę zamontować (najlepiej tak, żeby łatwo ją było zdjąć - nie trawię tych kłębów kurzu z tyłu kaloryferów :/). za to mąż chodzi wściekły jak osa tydzień temu lizał ściany - gipsowanie, szlifowanie, malowanie - pełen serwis. W sobotę przyjechał stolarz, chce wymieniać opaskę przy drzwiach (bo taką miałam fanaberię, żeby wszystkie w pokoju były takie same ), a tu się okazuje że drzwi krzywo osadzone, trzeba "troszkę" ściany skuć, wyrównać i dopiero nową listwę zakładać. No dobra. skuł, wyrównał, wygipsował, wyszlifował - zostało tylko malowanie. dzisiaj stolarz przyjeżdża, zabiera się za montowanie opaski i... nagle słyszę kucie! Co się dzieje - pytam. Bo tu w rogu jest takie wybrzuszenie, które trzeba będzie podkuć, żeby opaska była równo. No jak to J. zobaczył, to myślałam że mu żyłka pęknie . Twierdzi, że jak na tyle roboty i bałaganu to różnica przy starej i nowej opasce jest zdecydowanie za mało widoczna info z ostatniej chwili: szwagier przywiózł półki i szuflady . jeszcze nie wiem kiedy będzie montował, ale najważniejsze że jest postęp drugie info z ostatniej chwili: firma przysłała piankę i listwę tapicerską, tylko zapomnieli dołączyć próbki tkanin obiecują że jutro doślą. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez nihiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.04.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 nihiru... oni z Marsa ... nie zrozumieją ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 jak zwykle - mój post pominięty:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 jak zwykle - mój post pominięty:mad: Co?! Gdzie?! Jak kiedy?! Idę szukać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja jestem zachwycona tym sypialnianym brązem:rolleyes: Z bielą opasek drzwiowych - bajka:lol: A zdjecie bardzo fajne... choć jak nie-zdjęcie wygląda... raczej jak grafika... czego to fotografia??? Uff - znalazłam - Madziu - pisałyśmy jednocześnie i dlatego nie zauważyłam - przecież wiesz że świadomie bym Cię tak nie spostponowała prawdę powiedziawszy - dziwiłam się że tak pomijasz mój wątek - nie podoba Ci się czy co? Zdjęcie faktycznie jest nietypowe - to jakby zasuszony kwiat i zdjęcie mocno przerobione ale prawdę powiedziawszy - nie zapytałam się przy zakupie i nie wiem na pewno w każdym razie podoba mi się ta szaro-biała tonacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 nihiru... oni z Marsa ... nie zrozumieją ... no właśnie - zamiast się cieszyć, że dom pięknieje, to on marudzi a ja wieczorem aż nie chcę światła gasić, bo się zachwycam tym brązem i bielą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nic ważnego, tylko to: Ja jestem zachwycona tym sypialnianym brązem:rolleyes: Z bielą opasek drzwiowych - bajka:lol: A zdjecie bardzo fajne... choć jak nie-zdjęcie wygląda... raczej jak grafika... czego to fotografia??? ale naprawdę jestem ciekawa co jest na tym zdjęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Madziula - znowu razem piszemy:lol2: - spójrz wyżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Uff - znalazłam - Madziu - pisałyśmy jednocześnie i dlatego nie zauważyłam - przecież wiesz że świadomie bym Cię tak nie spostponowała prawdę powiedziawszy - dziwiłam się że tak pomijasz mój wątek - nie podoba Ci się czy co? Zdjęcie faktycznie jest nietypowe - to jakby zasuszony kwiat i zdjęcie mocno przerobione ale prawdę powiedziawszy - nie zapytałam się przy zakupie i nie wiem na pewno w każdym razie podoba mi się ta szaro-biała tonacja Znowu pisałyśmy razem:lol2: Ale widzisz, to nie pierwszy raz... dość często mnie tak pomijasz na swoim wątku:rolleyes: Raz sie nawet trochę obraziłam i 3 ciche dni zaliczyłam - nie zauważyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 serio? strasznie Cię przepraszam w takim razie - dobrze że mi powiedziałaś, będę uważniejsza tak mi się wydawało, że coś nie zaglądasz ale uznałam że mi się wydaje... jeśli jeszcze kogoś tak niegrzecznie potraktowałam to niniejszym przepraszam i solennie obiecuję poprawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oolung 18.04.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No tak, wychodzi na to, że jak chcę zobaczyć zdjęcie siostrzeńca, to muszę się gdzieś po jakichś forach internetowych szwędać... Łóżeczko wygląda super, sypialnia, sądząc po zdjęciach, też bardzo fajnie (a nie za ciemno tam w ciągu dnia? Bo kolor ekstra, tylko że pokój ma bardzo mało światła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.04.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 sama ocenisz jak w końcu wrócisz:lol: a tak na serio, to faktycznie jest ciemno ale - o dziwo - pasuje to do tego pokoju. wprowadzam u siebie nową zasadę wnętrzarską - ciemne kolory do ciemnych pokoi a jasne - do jasnych. jadalnia będzie na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ciemne kolory do ciemnych pokoi a jasne - do jasnych Interesująca koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.04.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 prawda?! mogę szczerze powiedzieć że to jedyny, całkowicie mój oryginalny pomysł wszystko inne, co wymyśliłam w domu to plagiaty Ps.: nauczyłam się wystrzegać swoich własnych pomysłów, bo jak sobie wymyśliłam łazienkę jeszcze w mieszkaniu, to z ulgą się z niego wyprowadzałam ale tym razem jeszcze zaryzykuję - w razie czego, farba nie kosztuje majątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Nihiru bajecznie U mnie sypialnia co prawda wygląda na mocny szary, ale skoro to brąz to też pięknie jest a pokój Igora i łóżko sprawił, że zakręciła mi się łezka w oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts