Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

american dream? chciałabym...

Recommended Posts

Wiem że w przedszkolach jest problem z wychodzeniem ;) i dlatego zapisałam Igora do jedynego niepublicznego w okolicy, o którym wiem na pewno, że wychodzą często:(. Też już się dowiedziałam że Igor jest tam 16-ty na liście rezerwowej :/.

A do babci nie mogę mieć pretensji - jak daje radę to idzie z nim na plac zabaw, czy do jakichś znajomych, a że nie jest to tyle, ile Igor by potrzebował/chciał, to już nie jej wina :)

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aa - taki zwykły, wstrętny srebrny kaloryfer żeberkowy - już jest biały i osłonka takoż:) teraz jeszcze szwagier musi tą osłonkę zamontować (najlepiej tak, żeby łatwo ją było zdjąć - nie trawię tych kłębów kurzu z tyłu kaloryferów :/).

za to mąż chodzi wściekły jak osa :lol2:

tydzień temu lizał ściany - gipsowanie, szlifowanie, malowanie - pełen serwis. W sobotę przyjechał stolarz, chce wymieniać opaskę przy drzwiach (bo taką miałam fanaberię, żeby wszystkie w pokoju były takie same :lol2:), a tu się okazuje że drzwi krzywo osadzone, trzeba "troszkę" ściany skuć, wyrównać i dopiero nową listwę zakładać. No dobra. skuł, wyrównał, wygipsował, wyszlifował - zostało tylko malowanie.

dzisiaj stolarz przyjeżdża, zabiera się za montowanie opaski i... nagle słyszę kucie! Co się dzieje - pytam. Bo tu w rogu jest takie wybrzuszenie, które trzeba będzie podkuć, żeby opaska była równo. No jak to J. zobaczył, to myślałam że mu żyłka pęknie :rotfl:. Twierdzi, że jak na tyle roboty i bałaganu to różnica przy starej i nowej opasce jest zdecydowanie za mało widoczna :rotfl:

info z ostatniej chwili: szwagier przywiózł półki i szuflady :wiggle:. jeszcze nie wiem kiedy będzie montował, ale najważniejsze że jest postęp :D

drugie info z ostatniej chwili: firma przysłała piankę i listwę tapicerską, tylko zapomnieli dołączyć próbki tkanin :mad: obiecują że jutro doślą. ;)

Edytowane przez nihiru

Ja jestem zachwycona tym sypialnianym brązem:rolleyes: Z bielą opasek drzwiowych - bajka:lol:

A zdjecie bardzo fajne... choć jak nie-zdjęcie wygląda... raczej jak grafika... czego to fotografia???

Uff - znalazłam - Madziu - pisałyśmy jednocześnie i dlatego nie zauważyłam - przecież wiesz że świadomie bym Cię tak nie spostponowała :hug:

prawdę powiedziawszy - dziwiłam się że tak pomijasz mój wątek - nie podoba Ci się czy co?:lol2:

Zdjęcie faktycznie jest nietypowe - to jakby zasuszony kwiat i zdjęcie mocno przerobione ale prawdę powiedziawszy - nie zapytałam się przy zakupie i nie wiem na pewno :oops: w każdym razie podoba mi się ta szaro-biała tonacja :)

Nic ważnego, tylko to:

Ja jestem zachwycona tym sypialnianym brązem:rolleyes: Z bielą opasek drzwiowych - bajka:lol:

A zdjecie bardzo fajne... choć jak nie-zdjęcie wygląda... raczej jak grafika... czego to fotografia???

ale naprawdę jestem ciekawa co jest na tym zdjęciu...

Uff - znalazłam - Madziu - pisałyśmy jednocześnie i dlatego nie zauważyłam - przecież wiesz że świadomie bym Cię tak nie spostponowała :hug:

prawdę powiedziawszy - dziwiłam się że tak pomijasz mój wątek - nie podoba Ci się czy co?:lol2:

Zdjęcie faktycznie jest nietypowe - to jakby zasuszony kwiat i zdjęcie mocno przerobione ale prawdę powiedziawszy - nie zapytałam się przy zakupie i nie wiem na pewno :oops: w każdym razie podoba mi się ta szaro-biała tonacja :)

Znowu pisałyśmy razem:lol2:

Ale widzisz, to nie pierwszy raz... dość często mnie tak pomijasz na swoim wątku:rolleyes: Raz sie nawet trochę obraziłam i 3 ciche dni zaliczyłam - nie zauważyłaś?:mad:;):lol2:

serio?:oops: strasznie Cię przepraszam w takim razie - dobrze że mi powiedziałaś, będę uważniejsza :hug:

tak mi się wydawało, że coś nie zaglądasz ale uznałam że mi się wydaje...

jeśli jeszcze kogoś tak niegrzecznie potraktowałam to niniejszym przepraszam i solennie obiecuję poprawę! :lol:

No tak, wychodzi na to, że jak chcę zobaczyć zdjęcie siostrzeńca, to muszę się gdzieś po jakichś forach internetowych szwędać... ;-) Łóżeczko wygląda super, sypialnia, sądząc po zdjęciach, też bardzo fajnie (a nie za ciemno tam w ciągu dnia? Bo kolor ekstra, tylko że pokój ma bardzo mało światła)

prawda?!

mogę szczerze powiedzieć że to jedyny, całkowicie mój oryginalny pomysł :lol2:

wszystko inne, co wymyśliłam w domu to plagiaty :rotfl:

Ps.: nauczyłam się wystrzegać swoich własnych pomysłów, bo jak sobie wymyśliłam łazienkę jeszcze w mieszkaniu, to z ulgą się z niego wyprowadzałam :lol2:

ale tym razem jeszcze zaryzykuję - w razie czego, farba nie kosztuje majątku:)