Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

american dream? chciałabym...

Recommended Posts

Ale jaka łezka - nostalgiczna? Jakieś wspomnienia się budzą?:)

A że brąz może wyglądać jak szary na różnych monitorach to się nie dziwię - celowałam w taupe, czyli pół na pół brąz z szarym. wyszedł taki bardziej brąz, ale bardzo chłodny, więc super.

jedyny problem - o którym już chyba wspomniałam - to że nie do końca leżą mi te mosiężne wykończenia, które mam na kinkietach a będą jeszcze na gwoździach tapicerskich i gałkach. Z drugiej strony wszelkie chromy odpadają w przedbiegach - nie pasują mi do tej sypialni i już :sick: a innych opcji na razie brak :(

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ależ ładną lampę wkleiłaś, Ruby :wiggle:

problem jest jeszcze inny - co zrobię z tymi kinkietami, które już wiszą i które bardzo lubię ?:)

tak samo mam już karnisz, listwy tapicerskie i gałki - wszystko w mosiądzu.

obawiam się że tym razem farba w sprayu nie podziała :no:

ale przede wszystkim - czy Wy też sądzicie (na tyle ile można sądzić po jednym zdjęciu) że kinkiety nie pasują? czy opieracie się tylko na mojej opinii?

no to lecę po kolei w telegraficznym skrócie ...

szafka na auta świetna ...ja mam 3 podobne po siostry kolekcji zapalniczek (tak tak kiedyś to się miewało hobby ;) ) i chciałam chłopcom zmontować na resoraki ...ale jak pomyślę, że to oznacz wycieranie kurzu w tych dziurkach to mi się słabo robi ...więc pomysł odsunęłam w czasie :)

sypialnia nie mogę się napatrzeć na ten kolor ...kinkiet dla mnie nie pasuje a z mężem Twym mogę przybić sobie 5 jeśli chodzi o gust zdjęciowy :) :)

no to lecę po kolei w telegraficznym skrócie ...

szafka na auta świetna ...ja mam 3 podobne po siostry kolekcji zapalniczek (tak tak kiedyś to się miewało hobby ;) ) i chciałam chłopcom zmontować na resoraki ...ale jak pomyślę, że to oznacz wycieranie kurzu w tych dziurkach to mi się słabo robi ...więc pomysł odsunęłam w czasie :)

sypialnia nie mogę się napatrzeć na ten kolor ...kinkiet dla mnie nie pasuje a z mężem Twym mogę przybić sobie 5 jeśli chodzi o gust zdjęciowy :) :)

Dzięki Lashe - to się nazywa konkretna odpowiedź :)

ja też obawiam się o czyszczenie tej półeczki z kurzu, ale na szczęście te krateczka się wyjmuje, może to coś pomoże :yes:

a co do gustu zdjęciowego, to nie mów hop - małżonek namawia mnie żebym mu zapozowała do aktu, który by chciał powiesić zamiast tego zdjęcia :rotfl:

Znalazłam kinkiety :)

nihiru, a Ty tą taśmę masz mosiężną czy czarną przecieraną? Bo z tego co pamiętam są i takie i takie.

Zawsze możesz sobie taką walnąć:

[ATTACH=CONFIG]112105[/ATTACH]

znlazłaś i co? ok? nie ok? taśmę mam mosiężną przecieraną :lol2:

a tą listwę zaproponowaną przez Ciebie to owszem - zapamiętam sobie na wypadek gdybym miała kiedyś córeczkę gustującą w barbie, różu i cekinach :lol2:

Do aktu ? Nie wiem czy bym sie odważyła ?

Eee, przyznam się, że jeden dałam sobie zrobić, jak byłam w ósmym miesiącu ciąży :lol: Nawet nieźle wyszedł, chociaż ja określam to zdjęcie jednym słowem: "Piła III", bo wnętrze jak z horroru: łazienka rozwalona totalnie, ze ścian skute płytki, rury tylko wystają, na środku fotel, a na fotelu ja:). Mąż jest niesamowicie dumny z efektu:rotfl:

Właściwe pytanie brzmi - czy ja chcę się tak nieustannie oglądać na tej ścianie.

A właściwa odpowiedź - nie :lol:

Wklejam półeczkę:)

Kurcze jaja z tymi przedszkolami :sick:.

Trzymam kciuki żeby się udało :yes:

Półeczka jest super - i te pociągi tak ładnie kolorystycznie poustawiane :lol:

A w kwestii przedszkola będę jeszcze próbowała - podobno dużo rodziców

dzieci rezygnuje we wrześniu albo nawet w połowie roku

Telegraficznie:

- sypialnia piękna - cudny kolor ścian i POŚCIEL!!!!!!!!!

- łóżko synkowe obłędne.

PS.

Synek cudny:)

Sharlotko - dziękuję :hug: ale gdzie Ty się podziewasz? Czemu Twój wątek odłogiem leży? :lol:

Eee, przyznam się, że jeden dałam sobie zrobić, jak byłam w ósmym miesiącu ciąży :lol: Nawet nieźle wyszedł, chociaż ja określam to zdjęcie jednym słowem: "Piła III", bo wnętrze jak z horroru: łazienka rozwalona totalnie, ze ścian skute płytki, rury tylko wystają, na środku fotel, a na fotelu ja:). Mąż jest niesamowicie dumny z efektu:rotfl:

Właściwe pytanie brzmi - czy ja chcę się tak nieustannie oglądać na tej ścianie.

A właściwa odpowiedź - nie :lol:

Gdyby mój mąż malował ten akt to nie mialabym nic przeciwko, ale niech by sobie go zabierał, jak wyjeżdża, chyba tez bym nie chciała go miec w swojej sypialni :(

Ja mam nawet takie zdjęcie na który adepci sztuki maluja akt w w naszym starym domku w Gdyni, gdzie przez jakis czas była "galeria sztuki", tzn dziewczyna prowadziła lekcje dla kandydatów na ASP :)