nihiru 18.04.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ale jaka łezka - nostalgiczna? Jakieś wspomnienia się budzą? A że brąz może wyglądać jak szary na różnych monitorach to się nie dziwię - celowałam w taupe, czyli pół na pół brąz z szarym. wyszedł taki bardziej brąz, ale bardzo chłodny, więc super. jedyny problem - o którym już chyba wspomniałam - to że nie do końca leżą mi te mosiężne wykończenia, które mam na kinkietach a będą jeszcze na gwoździach tapicerskich i gałkach. Z drugiej strony wszelkie chromy odpadają w przedbiegach - nie pasują mi do tej sypialni i już a innych opcji na razie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 18.04.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Na moim monitorze masz w sypialni czekoladę Jak Ci nie pasują mosiężne wykończenia, to zawsze możesz zmienić lampki, a wykończenia tapicerskie dać w innym kolorze. A jaki by Ci w obecnej chwili pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.04.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 I na tym polega problem - brak alternatywy najbardziej jeszcze pasowałby jakiś czarny metal, typu http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/hc/hb/buew/eyC4T2d85DNvurQoNX.jpg, ale też nie wzbudza mojego entuzjazmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 18.04.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A taki kolor: 1 2 Ale pewnie ciężko znaleźć takie ładne gałki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.04.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ależ ładną lampę wkleiłaś, Ruby problem jest jeszcze inny - co zrobię z tymi kinkietami, które już wiszą i które bardzo lubię ? tak samo mam już karnisz, listwy tapicerskie i gałki - wszystko w mosiądzu. obawiam się że tym razem farba w sprayu nie podziała ale przede wszystkim - czy Wy też sądzicie (na tyle ile można sądzić po jednym zdjęciu) że kinkiety nie pasują? czy opieracie się tylko na mojej opinii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 18.04.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Opieracie się na Twojej opinii Ja przyznam szczerze w ogóle nie wiem o które lampki chodzi. Przeleciałam dwie strony w tył i lampek niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 18.04.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ja też nie twierdzę, że nie pasują. Zastanawiałaś się nad alternatywą to podrzuciłam jedną Jeśli lubisz kinkiety, a do tego całą resztę już masz, to może nie kombinuj? No chyba, że Ci bardzo coś tam zgrzyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.04.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 dobrze że się zapytałam na razie się jeszcze nie zdecydowałam - zobaczymy jak to wszystko razem będzie wyglądało Aniu - na tych zdjęciach gdzie Igor w pościeli siedzi widać jeden kinkiet - będę jeszcze wrzucać, nie ma obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.04.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no to lecę po kolei w telegraficznym skrócie ... szafka na auta świetna ...ja mam 3 podobne po siostry kolekcji zapalniczek (tak tak kiedyś to się miewało hobby ) i chciałam chłopcom zmontować na resoraki ...ale jak pomyślę, że to oznacz wycieranie kurzu w tych dziurkach to mi się słabo robi ...więc pomysł odsunęłam w czasie sypialnia nie mogę się napatrzeć na ten kolor ...kinkiet dla mnie nie pasuje a z mężem Twym mogę przybić sobie 5 jeśli chodzi o gust zdjęciowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Znalazłam kinkiety nihiru, a Ty tą taśmę masz mosiężną czy czarną przecieraną? Bo z tego co pamiętam są i takie i takie. Zawsze możesz sobie taką walnąć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 no to lecę po kolei w telegraficznym skrócie ... szafka na auta świetna ...ja mam 3 podobne po siostry kolekcji zapalniczek (tak tak kiedyś to się miewało hobby ) i chciałam chłopcom zmontować na resoraki ...ale jak pomyślę, że to oznacz wycieranie kurzu w tych dziurkach to mi się słabo robi ...więc pomysł odsunęłam w czasie sypialnia nie mogę się napatrzeć na ten kolor ...kinkiet dla mnie nie pasuje a z mężem Twym mogę przybić sobie 5 jeśli chodzi o gust zdjęciowy :) Dzięki Lashe - to się nazywa konkretna odpowiedź ja też obawiam się o czyszczenie tej półeczki z kurzu, ale na szczęście te krateczka się wyjmuje, może to coś pomoże a co do gustu zdjęciowego, to nie mów hop - małżonek namawia mnie żebym mu zapozowała do aktu, który by chciał powiesić zamiast tego zdjęcia Znalazłam kinkiety nihiru, a Ty tą taśmę masz mosiężną czy czarną przecieraną? Bo z tego co pamiętam są i takie i takie. Zawsze możesz sobie taką walnąć: [ATTACH=CONFIG]112105[/ATTACH] znlazłaś i co? ok? nie ok? taśmę mam mosiężną przecieraną a tą listwę zaproponowaną przez Ciebie to owszem - zapamiętam sobie na wypadek gdybym miała kiedyś córeczkę gustującą w barbie, różu i cekinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Miłego szkolenia życzę, no słoneczka, sloneczka, gdzie ono jest ? Do aktu ? Nie wiem czy bym sie odważyła ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Wklejam półeczkę http://i2.fmix.pl/fmi1392/461d8d3d0020390f4f8fb97a Kurcze jaja z tymi przedszkolami . Ale w moim mieście też tak jest Dużo moich znajomych tez miało problemy Trzymam kciuki żeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.04.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Telegraficznie:- sypialnia piękna - cudny kolor ścian i POŚCIEL!!!!!!!!!- łóżko synkowe obłędne. PS.Synek cudny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Do aktu ? Nie wiem czy bym sie odważyła ? Eee, przyznam się, że jeden dałam sobie zrobić, jak byłam w ósmym miesiącu ciąży Nawet nieźle wyszedł, chociaż ja określam to zdjęcie jednym słowem: "Piła III", bo wnętrze jak z horroru: łazienka rozwalona totalnie, ze ścian skute płytki, rury tylko wystają, na środku fotel, a na fotelu ja:). Mąż jest niesamowicie dumny z efektu:rotfl: Właściwe pytanie brzmi - czy ja chcę się tak nieustannie oglądać na tej ścianie. A właściwa odpowiedź - nie Wklejam półeczkę Kurcze jaja z tymi przedszkolami . Trzymam kciuki żeby się udało Półeczka jest super - i te pociągi tak ładnie kolorystycznie poustawiane A w kwestii przedszkola będę jeszcze próbowała - podobno dużo rodziców dzieci rezygnuje we wrześniu albo nawet w połowie roku Telegraficznie: - sypialnia piękna - cudny kolor ścian i POŚCIEL!!!!!!!!! - łóżko synkowe obłędne. PS. Synek cudny:) Sharlotko - dziękuję ale gdzie Ty się podziewasz? Czemu Twój wątek odłogiem leży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Eee, przyznam się, że jeden dałam sobie zrobić, jak byłam w ósmym miesiącu ciąży Nawet nieźle wyszedł, chociaż ja określam to zdjęcie jednym słowem: "Piła III", bo wnętrze jak z horroru: łazienka rozwalona totalnie, ze ścian skute płytki, rury tylko wystają, na środku fotel, a na fotelu ja:). Mąż jest niesamowicie dumny z efektu:rotfl: Właściwe pytanie brzmi - czy ja chcę się tak nieustannie oglądać na tej ścianie. A właściwa odpowiedź - nie Gdyby mój mąż malował ten akt to nie mialabym nic przeciwko, ale niech by sobie go zabierał, jak wyjeżdża, chyba tez bym nie chciała go miec w swojej sypialni Ja mam nawet takie zdjęcie na który adepci sztuki maluja akt w w naszym starym domku w Gdyni, gdzie przez jakis czas była "galeria sztuki", tzn dziewczyna prowadziła lekcje dla kandydatów na ASP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ależ my się nie zrozumiałyśmy:lol:: ten akt to właśnie było zdjęcie robione przez męża:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.04.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 taaaa akt ....ja mojemu na podobną propozycję kazałam sobie wyobrazić minę jego rodziców odwiedzających nas w niedzielne popołudnie przeszło mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 no tak - jak widać - wszyscy faceci są gruncie rzeczy dość podobni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 no tak - jak widać - wszyscy faceci są gruncie rzeczy dość podobni No faceci są z Marsa, a kobiety z Venus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts