narendil 20.04.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 znlazłaś i co? ok? nie ok? Moim zdaniem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 23.04.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 no tak - jak widać - wszyscy faceci są gruncie rzeczy dość podobni hmm no ja usłyszałam propozycje, żeby nakręcić film ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 23.04.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam się szybciutko i nie mogę się doczekać kolejnych realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 taaaa akt ....ja mojemu na podobną propozycję kazałam sobie wyobrazić minę jego rodziców odwiedzających nas w niedzielne popołudnie przeszło mu no tak - jak widać - wszyscy faceci są gruncie rzeczy dość podobni :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 26.04.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Oj tam Dziewczyny, dobrze zrobiony akt potrafi być naprawdę piękny. Osobiście znam kogoś, kto ma u siebie co najmniej kilka w różnych częściach prywatnej strefy domu. Na aktach widnieje gospodyni. Zdjęcia widzieli goście i rodzina i nikogo nic nie zgorszyło, ale przyznać trzeba, że fotografia godna mistrza i są to bardzo delikatne zdjęcia. Ja tam w tej materii myślę jak faceci Może jestem w jakiejś części marsjanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ja tak nieśmiało się zapytam, czy kinkiety u synka już wklejone? Chętnie bym jakąś wizualkę zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 26.04.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 AniuS - całkowicie się z Tobą zgadzam to zdjęcie które mi zrobił małżonek też jest tego typu, że nawet rodzicom mogłabym pokazać ja po prostu nie lubię się sobie zbyt często przyglądać, więc w domu nie mam ani zbyt wielu zdjęc ani zbyt wielu luster Narendil - kiedy ja właśnie nie dostałam żadnego maila od Ciebie . nie przypominałam się, bo najpierw nie chciałam Cię poganiać a potem wyszła inna sprawa: Moje Drogie - muszę sobie zrobić dwumiesięczną przerwę od forum! Zdecydowałam się przystąpić do pewnego, bardzo trudnego egzaminu i każdą wolną chwilę będę poświęcać teraz na naukę Żadnych plotek, żadnego zaglądania na Wasze wątki . Jak tylko będę miała nowe zdjęcia wnętrzarskie, to się oczywiście niezwłocznie pochwalę (na razie czekam na materiał do drzwi garderobianych) ale zasadniczo ograniczam aktywność w tym zakresie;). Trzymajcie kciuki, żeby mi się udało Ps.: Jak na złość, okazało się że książka "gra o tron" jest bardzo wciągająca całe szczęście że szybko czytam Ps2: jak ktoś jeszcze nie był na filmie "nietykalni" to bardzo polecam - dawno nie widziałam tak pozytywnego filmu a przy tym znakomitej komedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 26.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 powodzenia!!!!!trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.04.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 nihiru to ja trzymam kciuki za ten Twój egzamin i za silną wolę by tu naprawdę nie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 26.04.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Powodzenia! Niech Ci nauka lekką będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Narendil - kiedy ja właśnie nie dostałam żadnego maila od Ciebie . nie przypominałam się, bo najpierw nie chciałam Cię poganiać a potem wyszła inna sprawa: Eeee? Jak to? Wyślę jeszcze raz! Powodzenia w nauce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.05.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Kobitki, chwilowo znudziło mnie czytanie ustaw, więc wpadłam do Was pokazać co się u nas zmieniło przez długi weekend (za ładna była pogoda, żeby ją marnować na naukę ) Pamiętacie może, jak na jesieni marudziłam, że nie zdążyłam przemalować drzwi zewnętrznych? Już nie marudzę http://i2.fmix.pl/fmi2524/cfe1a152000c16634fac238d/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2461/c364dd69000887084fac23ab/zdjecie.jpg Jeszcze tylko kombinuję, żeby klamkę i zawiasy machnąć na czarno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.05.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 :jawdrop: aaaaaaaaaaa oszaleję Jesteś moim guru:hug: CUDNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.05.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 CZYM TO MALOWAŁAŚ - to teraz moje ulubione pytanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.05.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Malowałam Fluggerem do drewna w półpołysku. Połysku zupełnie nie widać, malowało się dobrze, ale farba dosyć słabo kryje, mimo że z dwóch żółci wybrałam tą, która miała mieć lepsze krycie. Drzwi były malowane raz podkładem bondexa i trzy razy farbą, a będą potrzebowały jeszcze jednej warstwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.05.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Przybij pionę ...fala kolorowych (ŻÓŁTYCH !!! ) drzwi zalewa świat jest cudnie ach ta Twoja elewacja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.05.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Przybijam:) A ta fala niech nas zalewa - ludzie się trochę oswoją z tym szalonym pomysłem. Nawet mój tato, który zwykle nie ma problemu z komentowaniem czegokolwiek , drzwi skomplementował dopiero za drugim razem, bo za pierwszym był w takim szoku, że nie wydusił z siebie ani słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.05.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Nihiru- jestem w szoku:jawdrop: Naprawdę TO zrobiłaś To już mój drugi karpik dzisiajhttp://www.emotionsmsn.com/wp-content/uploads/2009/11/suprised-msn-emoticon-04.gifhttp://www.emotionsmsn.com/wp-content/uploads/2009/11/suprised-msn-emoticon-04.gif Wyglądają super:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 10.05.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Wow! naprawdę pięknie wyglądają, a z tą elewacja to w ogóle cud, miód i orzeszki... mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.05.2012 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Kochana, zaszalałaś Ale powiem, że jest RE-WE-LA-CYJ-NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts