admete 11.05.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Nihiru http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif ale dlatego że jest CZAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.05.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Wow ale rewelacja Świetny miałaś pomysł nihiru i super, że się zdecydowałaś Efekt POWALAJĄCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 11.05.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Mnie tez sie baaardzo podobaja drzwi w nowym wydaniu! Pieknie wyszlo i tez mysle,ze klamka i zawiasy na czarno. Oj pewnie sasiedzi tam do Was zagladaja przez plot z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.05.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Dzięki kobitki - wszystkie jesteście kochane Powiem Wam, że samo malowanie było najprostsze z całej operacji - znacznie trudniejsze okazało się dobranie koloru żółta farba którą kupiłam w zeszłym roku okazała się zdecydowanie za jasna, a w dodatku mąż wtrącił swoje trzy grosze i stwierdził, że żółty nie - powinien być czerwony no i też kupiliśmy ze dwie próbki, które zupełnie nie pasowały . a najśmieszniejsze jest to, że wcale nie mam pewności, czy na następną wiosnę nie będę tych drzwi przemalowywała na czarno jak się okazało - w rowkach jest silicon..... zamalowałam go ale przypuszczam że jak przyjdą mrozy i zacznie pracować, to farba odpadnie ale póki co - buzia mi się śmieje za każdym razem jak wchodzę do domu : (a jeszcze akurat przy wejściu upajająco pachną bzy.... ehm... miodzio ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.05.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Mnie tez sie baaardzo podobaja drzwi w nowym wydaniu! Pieknie wyszlo i tez mysle,ze klamka i zawiasy na czarno. Oj pewnie sasiedzi tam do Was zagladaja przez plot z ciekawosci A niestety - drzwi są zasłonięte od ulicy ścianką (zimą, jak wieją zimne wiatry bardzo ją sobie chwalimy ), więc tylko goście mają możliwość je podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 ślicznie ja gdybym wymyśliła kolorowe drzwi to chyba bym dostała papiery rozwodowe, masz męża skarba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.05.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 nihiru ALE DRZWI !!! szacun ... pięknie pokaż z dalszej perspektywy przy okazji odważnie i cudnie a kolor extra, nie razi i cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 11.05.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Nie zdążyłam jeszcze przeczytać całego wątku,niemniej jednak już teraz witam się serdecznie Bardzo optymistyczne wejście w progi domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.05.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 ślicznie ja gdybym wymyśliła kolorowe drzwi to chyba bym dostała papiery rozwodowe, masz męża skarba papiery bym dostała, jakbym kazała JEMU malować kiedyś narzekałam, że wszystkie moje pomysły co bardziej nietypowe od razu odrzuca, ale ostatnio widzę że chyba się przyzwyczaił, bo jakoś nie protestuje za bardzo:lol2: nihiru ALE DRZWI !!! szacun ... pięknie pokaż z dalszej perspektywy przy okazji odważnie i cudnie a kolor extra, nie razi i cieszy dużo dalszej perspektywy to już nie będzie, bo zaraz ogrodzenie, ale obiecuję że wrzucę więcej zdjęć jak w końcu zrobimy te opaski wokół okien - jeszcze nie zamówione Nie zdążyłam jeszcze przeczytać całego wątku,niemniej jednak już teraz witam się serdecznie Bardzo optymistyczne wejście w progi domu Prawda? serdecznie Cię witam - zaglądaj jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 11.05.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 NIhiru, drzwi świetne- ekstra robota:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.05.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 obłędnie Ci wyszły te drzwi, kolor za....sty, brakuje mi tylko zdjęcia w wersji przed - to dopiero była by fajnie przedstawiona metamorfoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.05.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 NIhiru, drzwi świetne- ekstra robota:-) obłędnie Ci wyszły te drzwi, kolor za....sty, brakuje mi tylko zdjęcia w wersji przed - to dopiero była by fajnie przedstawiona metamorfoza mnie też brakuje! ale tak się spieszyłam do malowania że zapomniałam zrobić jedyne zdjęcie na którym widać kawałek drzwi to jest jeszcze z remontu: http://i3.fmix.pl/fmi37/e82504d0002a76ae4e7c5c88/zdjecie.jpg nie wiem czy coś pomogło Właśnie o sylikon miałam się pytać, chcę swoje drzwi od środka na biało pomalować ale ten sylikon spędza mi sen z powiek, drzwi są brązowe. Nie myślałaś o wyskubaniu sylikonu i położeniu na nowo - w kolorze? Podoba mi się też, że klamka i zawiasy nie są czarne . Jesteś pewna zmiany? Nie jestem pewna tym bardziej że klamkę i zamek mogę zdjąć, żeby je pomalować sprayem, ale zawiasów już nie bardzo a malowanie metalu pędzlem nie bardzo mi się widzi:no: silikon na tyle ile się dało to wydłubałam ale jak mąż próbował kupić żółty silicon, to sprzedawcy tylko się w głowę popukali zobaczymy - jeśli ten silikon bardzo będzie wyłaził, to - jak już wspomniałam - za rok jestem gotowa znowu malować te drzwi, tym razem na czarno (z maksymalnym połyskiem . może tym razem trzy warstwy wystarczą z kupnem białego siliconu nie powinno być jednak problemu więc go girl! Marjelka ma białe drzwi i wyglądają obłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.05.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 nie no, ja teraz podobne pytania jak Magdazzz zadaję . Ale drzwi ... obłędne. W moim grajdole mają piękny domek, obity czarnymi płytami (w części) i drewnianą elewacją. Drzwi maja w kolorze ... limonki (tak, tak, tej "niemodnej" na forum od niedawna). Podobno maja też szklany strop - ale nie było mi dale tego widzieć. Twoje drzwi tak samo mi się podobają jak te limonkowe. Tylko, ze oni kupili a TY .... matko, SAMA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.05.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 takie masz super te drzwi, że właśnie siedzę na nacie i szukam inspiracji coby zrobić coś ze swoimi białymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.05.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Moje białe tylko od środka będą, z zewnątrz muszą niestety zostać bo okna brązowe (nawiasem mówiąc: ble). Eee - przecież u mnie okna nie są żółte Ale drzwi ... obłędne. W moim grajdole mają piękny domek, obity czarnymi płytami (w części) i drewnianą elewacją. Drzwi maja w kolorze ... limonki (tak, tak, tej "niemodnej" na forum od niedawna). Podobno maja też szklany strop - ale nie było mi dale tego widzieć. Twoje drzwi tak samo mi się podobają jak te limonkowe. Tylko, ze oni kupili a TY .... matko, SAMA !!! widziałam nowoczesny dom z czarną elewację - super był sama, sama - a co to za problem: tylko cztery sesje po dwie godziny każda a tak na serio to sukces odtrąbię dopiero po zimie; zachęciły mnie amerykańskie blogi, co najmniej o trzech przemalowanych drzwiach czytałam (przykład: http://www.younghouselove.com/2011/08/old-yeller/) ale może tam mają inne drzwi? bez silikonu? takie masz super te drzwi, że właśnie siedzę na nacie i szukam inspiracji coby zrobić coś ze swoimi białymi na żółto je machnij http://www.younghouselove.com/2011/08/guess-what-im-up-to/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.05.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Drzwi :o BAJKA jestem ciekawa reakcji sąsiadów na żółte drzwi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.05.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 No drzwi rewelka....!!!!!!!!!! Świetny kolor!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.05.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Świetne drzwi. Świetna elewacja. Świetnie się to wszystko komponuje Wracam jeszcze trochę popatrzeć i pozachwycać się w milczeniu, bo jestem jakby lost for words Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.05.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Jak żyję nigdy wcześniej nie widziałam żółtych drzwi.. I widzę, że wiele straciłam Bardzo fajny efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 11.06.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Drzwi super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts