aricia 12.09.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 no to teraz wyszło, jakie mam wyobrażenie o cegłach ( chyba poparte obrazkami z bajek ) no jasne, że to koral!!!!! ( a może to po kawie wzrok się wyostrza? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.09.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Nihiru dzięki Tobie (a może przez Ciebie?) przestałam unikać kolorów (a raczej zaczęłam dawkować w większych ilościach). Jesienne barwy mnie zachwycają. Sypialnia wygląda bajecznie, komoda jest zajebista, nie ma to tamto mucha nie siada! Ja bym zmieniła uchwyty na takie jak pokazałaś. Kolor jest świetny. I połączenia, i drzwi.... Przeprowadzasz jedyne w swoim rodzaju zmiany. Edytowane 12 Września 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.09.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Aha, i w ogóle Ci powiem, że to zdjęcie wygląda tam fenomenalnie!!! Masz dziewczyno gust i wyczucie:rolleyes: Ono nie jest jest może jakieś bardzo zachwycające (zaraz wrzucę obrazy, które mnie niedawno zachwyciły) ale właśnie bardzo mi kolorystycznie podpasowało:yes: Niestety - mąż go nie cierpi;). Może jak je w końcu oprawię (myślę że biała rama jest ok, tylko musi być ciut mniejsza i solidniejsza niż to badziewie z Ikei) i powieszę, to się trochę przekona. Zawiasy mi odpadły na widok Twoich drzwi i komody znowu błysnęłam intelektem co jest dowodem że umiejętność zdawania egzaminów jeszcze o niczym nie świadczy (bo nie pochwaliłam się Wam jeszcze, że zdałam ten egzamin, co go pisałam dwa miesiące temu - nawet całkiem nieźle mi poszło, bo na 2100 osób wylądowałam w trzeciej dziesiątce ) Nihiru jakie cudne zdjęcia normalnie jak z jakiś zagramanicznych inspiracji. Zakochałam się te drzwi, komoda, obraz, kolorek na ścianie wszystko niesamowite i jak pięknie razem gra dziekuję zdjęcia to kwestia umiejętnego kadrowania i oświetlenia, więc po cichutku Ci powiem, że na żywo wrażenie psuje paskudna, jeszcze niewycyklinowana podłoga no to teraz wyszło, jakie mam wyobrażenie o cegłach ( chyba poparte obrazkami z bajek ) no jasne, że to koral!!!!! ( a może to po kawie wzrok się wyostrza? ) ktoś Ci mógł jeszcze monitor w międzyczasie podmienić dziewczyny - bardzo Wam dziekuję za życzliwe przyjęcie komody. na żywo jakoś mniej słyszę zachwytów, więc Wasze mnie trochę podbudowują teraz będę rozkminiać (bardzo pomału, bo za prywatne przedszkola płaci się jak za studia na Harwardzie ) kolejne tematy: 1. potrzebuję w sypialni dużego lustra, takiego obejmującego całą sylwetkę. najwygodniej by mi było powiesić je w garderobie pod kinkietem ale z dwóch względów wolałabym je jednak w pokoju: przypuszczam że mąż również chciałby z niego korzystać oraz mam dwie puste ściany, z którymi nie bardzo mam co zrobić. w dodatku, jeśli postawiłabym je na ścianie naprzeciwko okna, to ładnie by doświetlało to ciemnawe pomieszczenie. pasowałoby mi proste lustro, w cienkiej ramce w kolorze starego złota. i kolejny dylemat: zrobić je mniejsze i powiesić na ścianie (praktyka) czy większe i postawić na podłodze, opierając o ścianę (estetyka) (w tym miejscu miało być zdjęcie poglądowe ale akurat nie mogę go znaleźć - może później mi się uda) 2. ciągle rozważam zrobienie tego rodzaju narzuty: http://i3.fmix.pl/fmi2780/dbd709a0001d874f4f61bc32/zdjecie.jpg z ekonomicznego punktu widzenia ta robota jest bez sensu, bo jak się policzy koszt materiałów, to okazuje się że za podobne pieniądze można kupić bardzo przyzwoitą narzutę chociażby w home&you, a przy tym nie ma ryzyka, że się tylko zmarnuje kasę i czas. nie mogę jej jednak wybić sobie z głowy. jedno, co mnie w tej chwili powstrzymuje, że ona musi być zrobiona z jednego kawałka materiału (w przeciwieństwie np: do tej: http://i1.fmix.pl/fmi1384/fafeea1d0007e2c54f61bc2f/zdjecie.jpg) czyli muszę szukać białej satyny o szerokości minimum 220 cm. nawet nie wiem czy są takie w sprzedaży. jak ktoś ma dobry namiar na sklep z tkaninami w warszawie - to chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 12.09.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 WOW! Wszystko BOMBA! http://smileys.emoticonsonly.com/emoticons/b/bomb-3276.gif http://www.smileys-gratuits.com/smiley-bravo/bravo-5.gifhttp://www.smileys-gratuits.com/smiley-bravo/bravo-5.gifhttp://www.smileys-gratuits.com/smiley-bravo/bravo-5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.09.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Nihiru dzięki Tobie (a może przez Ciebie?) przestałam unikać kolorów (a raczej zaczęłam dawkować w większych ilościach). Liczę to sobie za zasługę w inspiracjach mam tonę zdjęć z przepięknymi zestawami i kolorów i wzorów, i tylko taki mam problem, że one wszystkie są ciemne, a ja przecież lubię jasne wnętrza:lol2:. Sypialnia wygląda bajecznie, komoda jest zajebista, nie ma to tamto mucha nie siada! Ja bym zmieniła uchwyty na takie jak pokazałaś. Kolor jest świetny. I połączenia, i drzwi.... Przeprowadzasz jedyne w swoim rodzaju zmiany. Dziękuję a wiesz, co jest najśmieszniejsze? że ja jeszcze nie miałam żadnego własnego, oryginalnego pomysłu - wszystko ściągnięte z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.09.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 kochana, nawet wizjonerzy potrzebują inspiracji ! a że żyjemy w erze internetu, to i jest on ich niezastąpionym źródłem !!!! sztuką jest zebrać te inspiracje do kupy i złożyć w smakowitą całość. a Tobie akurat wychodzi to super ...że o świetnym wykonaniu nie wspomnę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.09.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 ...że o świetnym wykonaniu nie wspomnę..... ekhm, akurat na ten temat spuśćmy lepiej zasłonę milczenia no, malowanie zaczyna mi nieźle wychodzić, ale już na ten przykład szycie.... dokładność nie jest moją mocną stroną Ruby - dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.09.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ty ściągasz z netu, teraz ja od Ciebie trzeba się uczyć od lepszych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.09.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 ojtam ojtam:) zapodam trochę inspiracji i będziesz mogła sobie ściągać bez podejrzanych pośredników:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.09.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Pięknie naprawdę cudnie i te czarne uchwyty są super:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.09.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Komoda PIĘKNA!!!!! super przemiana! mi się uchwyty podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.09.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Strasznie mi się podoba U mnie też koralowy. I też nie zmieniałabym uchwytów. ps. Rozkręcałaś ją do zera czy masz jakiś specjalny dar malowania wnętrz szuflad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.09.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Marta, Venus - dziękuję! Aniu - jakie tam rozkręcanie? wystarczy wyciągnąć szufladę i wziąć do ręki wałeczek - żadna filozofia:) Ale mam jedną ważną radę: uprzednie malowanie białą farbą naprawdę pomaga:yes:Mimo że malowałam zwykłym akrylem a nie farbą podkładową, i mimo że nie szlifowałam do żywego drewna, tylko matowiłam, to różnica w efekcie była dramatyczna. Nie dość że na białym wystarczyły w zasadzie dwie warstwy koloru, to w dodatku dużo ładniej wygląda:yes: Także polecam bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ale pojechałaś Komoda nie do Bydgoszczy! Ja bym uchwyty zmieniła. Tylko nie wiem na jakie Na pewno nie gałki i na pewno jakieś czarne. Dużo podpowiedziałam, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.09.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ano dużo:) No ale sama widzisz - takich gałek jakie ja bym chciała to nie robią Dziewczyny, ja na dzisiaj już spadam (czy ktoś zauważył, że pytałam o namiary na materiały?) ale na koniec zostawię Wam coś zaskakującego: http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/75787206199606970_Mzndygov_c.jpg Kto by się spodziewał, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.09.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Zauważyłam pytanie o namiar, ale nie mogę niestety żadnym wspomóc. Ta... proste wałeczkiem... To ja Ci pokażę jak u mnie narożniki wałeczkiem wychodzą... kurka wodna Wiesz co... może jakaś dziwna jestem, ale dla mnie Neville jest najmniej hot na tym zdjęciu. Za to kolega po lewej (a prawej Nevilla)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 ale na koniec zostawię Wam coś zaskakującego: Wiesz co... może jakaś dziwna jestem, ale dla mnie Neville jest najmniej hot na tym zdjęciu. Za to kolega po lewej (a prawej Nevilla)... A ja chyba nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.09.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Wiesz co... może jakaś dziwna jestem, ale dla mnie Neville jest najmniej hot na tym zdjęciu. Za to kolega po lewej (a prawej Nevilla)... Kolega najbardziej po lewej to właśnie Nevill Swoją drogą też się musiałam nawpatrywać zanim go poznałam Nihiru tutaj patrzyłaś są nawet szerokie na 280cm ale to nie wawa;) za to można poprosić o próbkę. Edytowane 12 Września 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.09.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 O raju faktycznie! Pomyliłam z Ronem A Neville to "ten od babci" przecież i zielarstwa A czytałam wszystkie tomy trzykrotnie i oglądałam mniej więcej tyle razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.09.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Nihiru komoda wyszła super odważny kolorek, u Ciebie prezentuje się cudnie Mi się uchwyty podobają co do tkaniny nie pomogę ale pełen szacun za samą myśl uszycia własnymi ręcami taaaaaaaaakiego nakrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts