E co. 22.11.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Sięgnęłam więc do swoich zasobów w Pintereście i wybrałam zdjęcia, które bardziej do mnie przemawiają... w zasadzie powinnam po prostu dać linka do swojej galerii i skończyć temat;) i to jest baaardzo dobry pomysl !!! :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 ufff, w zasadzie powinnam po prostu dać linka do swojej galerii i skończyć temat;) jedziesz maleńka, jedziesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.11.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 ta druga seria zdjęć bardziej do mnie przemawia:P:lol2: Asiu a ja poproszę o jakieś piękne focie gabinetów bo mój mi zaczyna sen z powiek spędzać , muszę się zainspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.11.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ha - udało się zmienić imię i nazwisko (co mnie do tej pory powstrzymywało przed publikacją) na nicka. Taa daam:http://pinterest.com/Nihiru/ Tylko czy teraz ktoś będzie tu jeszcze zaglądał? Kontynuować temat czy oszczędzić Wam tej paplaniny? Najbardziej się wstydzę, że zobaczycie jaki mam bajzel w zdjęciach - całkiem jakby publicznie pochwalić się bałaganem w spiżarni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.11.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 dzięki :hug:jesteś niesamowita, bałaganu się nie wstydź, ja większy mam w głowie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 22.11.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) i to jest baaardzo dobry pomysl !!! :popcorn::popcorn: Oczywiscie mialam na mysli zebys linka podala, temat jak najbardziej kontynuowac prosze ja ZAWSZE zagladam. I dzieki za linka a ja taka zdolna, ze nawet konta na pinterescie zalozyc nie potrafilam, jak Ty sobie nazwisko na nicka zmienilas ??? Edytowane 22 Listopada 2012 przez E & co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.11.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Tylko czy teraz ktoś będzie tu jeszcze zaglądał? Kontynuować temat czy oszczędzić Wam tej paplaniny? jesli można prosic to pisz dalej...suche zdjęcia to tylko inspiracje...cenne sa uwagi, komentarze, zwrócenie uwagi na szczegół o który chodziło przy zteja nie inne inspiracji , w tym a nie innym kontekscie....cenne uwagi innych forumowiczek..to jest to coś co jest ważne, bo przeciez fotek jest mnóstwo, ale to tylko fotki... .. ja juz tam kiedys byłam u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni 22.11.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 W typowej amerykańskiej kuchni (jeśli idzie o podłogi) kładzie się granit lub marmur, który jest układany na kleju elastycznym. Samo klejenie jest procesem złożonym przez wymóg przygotowania podłoża. Budowa domów z desek - również podłóg powoduje, że na deski kładzie się (nabija) papę, na to idzie siatka zwana mesh lub wire-mesh, która następnie jest gruntowana cienką warstwą kleju elastycznego. W samej kuchni nieodłącznym elementem jest wyspa( czyli isle) będąca szafką z blatem roboczym ewentualnie zaopatrzonym w zlew, lub płytę grzewczą. W zależności od wymogów prawa w danych stanach gniazdka elektryczne mają różną gęstość "ućkania" na ściankach podszawkowych. Prawo określa ze względów bezpieczeństwa jak daleko ma mieć użytkownik stojąc w dowolnym miejscu do najbliższego gniazda elektrycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.11.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Nihiru, oświeciłaś mnie. To, co mam w obecnym domu, to nie stan przejściowy, typu piorun w rabarbar, lekko oczo***, nie są to zwały książek przeplecione setkami pierdółek, to jedynie nieuczesany styl amerykański - z elementami eklektycznymi, tudzież drobną domieszką stylu skandynawskiego (vel Ikeowskich produktów). Nie wiem jak jeszcze zaklasyfikować dwie paprocie, ale to przyjdzie. Sam pinterest nie wystarczy, komentarze są potrzebne, wręcz wymagane. Ta, tam, czuję się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.11.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Próbowałam zrobić feerię barw w sypialni - głównie w dodatkach - pomarańcz, turkus, odrobina błękitu, kropla czerwieni. I bardzo się cieszę, że jakieś olśnienie na mnie spadło i jednak (o mamuniu) jest czarno-biało z odrobiną drewna, beżu . Nie każdemu pasuje na kolorowo:yes: Jedno czego nie lubię, to gadanie typu: "eee, nie przemaluję na niebiesko, bo może mi się za parę lat znudzi". I beżykiem po ścianach! I nudno już teraz a nie za trzy lata (sorry - forum gazetowe odbija mi się czkawką) ta druga seria zdjęć bardziej do mnie przemawia:P:lol2: Asiu a ja poproszę o jakieś piękne focie gabinetów bo mój mi zaczyna sen z powiek spędzać , muszę się zainspirować Co prawda się już ujawniłam z galerią na pintereście, ale chyba jeszcze poruszę ten temat na forum, bo właśnie popełniłam impulsywny zakup do gabinetu:lol2: Tylko upraszam o cierpliwość - chcę najpierw skończyć ten temat, co go już zaczęłam:hug: dzięki :hug:jesteś niesamowita, bałaganu się nie wstydź, ja większy mam w głowie:lol2: To pewnie i na biurku masz bałagan, prawda? A wiesz co Einstein powiedział? "Jeśli bałagan na biurku jest oznaką bałaganu w głowie, to czego oznaką jest puste biurko?" a ja taka zdolna, ze nawet konta na pinterescie zalozyc nie potrafilam, jak Ty sobie nazwisko na nicka zmienilas ??? Bo tam jest pole na nazwisko i na imię ale tylko imię jest obowiązkowe - i można tam wpisać nicka:yes: zmyliło mnie, że tam wszyscy podają swoje dane. nie wiem - nie boją się? może Stany to na tyle duży kraj, że samo imię i nazwisko nic nie mówi:lol2: jesli można prosic to pisz dalej...suche zdjęcia to tylko inspiracje...: znaczy się - mam się mądrzyć dalej. ok:D Nihiru, oświeciłaś mnie. To, co mam w obecnym domu, to nie stan przejściowy, typu piorun w rabarbar, lekko oczo***, nie są to zwały książek przeplecione setkami pierdółek, to jedynie nieuczesany styl amerykański - z elementami eklektycznymi, tudzież drobną domieszką stylu skandynawskiego (vel Ikeowskich produktów). Nie wiem jak jeszcze zaklasyfikować dwie paprocie, ale to przyjdzie. dokładnie tak! i tak tłumacz teściowej, jak przyjdzie z wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.11.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Najbardziej się wstydzę, że zobaczycie jaki mam bajzel w zdjęciach - całkiem jakby publicznie pochwalić się bałaganem w spiżarni:lol2: ty masz bałagan ???? tam jest wszytsko idealnie .... ja sie własnie zastanawiam jak swoją skromna kolekcję inspiracji poukładac na kompie, w jakim programie najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.11.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 tak na prawdę to groch z kapustą, ale na pierwszy rzut oka może nie widać i powiem Ci coś śmiesznego - u siebie na kompie też nie umiałam się zorganizować - miałam wszystko w jednym folderze, nic nie mogłam znaleźć, a co gorsza - nigdy nie wiedziałam skąd które zdjęcie jest (co przy wrzucanie zdjęć na forum okazało się problemem). Pinterest rozwiązał te problemy, a dodatkowa zaleta jest taka, że mam dostęp do tych zdjęć z różnych nośników:yes: dlatego bardzo polecam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.11.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Pinterest rozwiązał te problemy, a dodatkowa zaleta jest taka, że mam dostęp do tych zdjęć z różnych nośników:yes: dlatego bardzo polecam:D własnie zamiast pracowac bawię się w zamieszczanie tam dotychczasowych fotek...upierdliwe to troche przy pewnych ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.11.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ha - udało się zmienić imię i nazwisko (co mnie do tej pory powstrzymywało przed publikacją) na nicka. Taa daam: http://pinterest.com/Nihiru/ Tylko czy teraz ktoś będzie tu jeszcze zaglądał? Kontynuować temat czy oszczędzić Wam tej paplaniny? Najbardziej się wstydzę, że zobaczycie jaki mam bajzel w zdjęciach - całkiem jakby publicznie pochwalić się bałaganem w spiżarni:lol2: No pięknie. Zwiedziłam tylko niewielką część tej Twojej sudni bez dna z inspiracjami i doszłam do wniosku, że moje mieszkanko jest za małe. Podobają mi się zwłaszcza sypialnie, ale musiałabym na nie przeznaczyć pół mieszkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.11.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 tia, moje biurko posprzątane wygląda jak ... ech... nie będę pisać, ale jak pracuję muszę mieć wszystko pod ręką. Przy czystym blacie wpatruje się tylko w słoje drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.11.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) Wiesz Asiu, że Twoją stronę z inspiracjami znam doskonale Cieszę się, że sama się podzieliłaś, bo mnie strasznie korciło . Styl amerykański podziwiam, ale moje serce mocniej nie zabiło Aaa... chciałam jeszcze zapytać czy żeby założyć konto na Pinterest trzeba być na FB? Edytowane 22 Listopada 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.11.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 własnie zamiast pracowac bawię się w zamieszczanie tam dotychczasowych fotek...upierdliwe to troche przy pewnych ilościach wiem;) a przy trochę większych ilościach upierdliwe jest już nawet szukanie jakiegoś jednego zdjęcia, które "wiesz że na pewno przyszpilałaś i powinno być w tym folderze" Podobają mi się zwłaszcza sypialnie, ale musiałabym na nie przeznaczyć pół mieszkania... Ooo tak:yes: To samo zresztą jest z kuchniami - tymi ilościami granitu, które oni na blaty zużywają, to można by lotnisko wybrukować całe szczęście że mnie akurat ten styl super-hiper-wypas-trzy-piekarniki-i-dwie-lodówki zupełnie się nie podoba:lol2: Styl amerykański podziwiam, ale moje serce mocniej nie zabiło No to stay tuned, bo styl europejski może Ci się bardziej spodoba:lol2: Aaa... chciałam jeszcze zapytać czy żeby założyć konto na Pinterest trzeba być na FB? Na pewno nie:no:, chociaż jest to ułatwienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.11.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Przy czystym blacie wpatruje się tylko w słoje drzewa Mogłoby być gorzej - mogłabyś się wpatrywać w płytę mdf:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Mogłoby być gorzej - mogłabyś się wpatrywać w płytę mdf:rotfl: I w stojące na niej słoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.11.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 no to ładnie używacie sobie z biednej koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts