julianna16 18.12.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Julianko, dzięki! A wiesz, że dopiero teraz zwróciłam uwagę, że niemal na każdym zdjęciu są cegiełki! I to do wyboru, do koloru - od malutkich po ogromne, z frezem, bez frezu, białe, szare i łaciate... Rzeczywiście jest w czym wybierać. Czy masz jakiś swój typ? Raczej wypukłe mugaty czy raczej płaskie? Małe czy duże? Na mijankę czy na prosto? Fugi białe czy szare? Mnie się Basiu wszystkie podobają (wstyd przyznać, ale nawet te z docinkami ) U siebie planuję raczej płaskie, rozmiar jeszcze nie ustalony. Fugi będą dla mnie walką ze sporym dysonansem, bo podobają mi się i białe, i szare . Przy okazji szukania inspiracji trafiłam na coś, o czym pisała chyba Asia. Szyba na zawiasach. http://cdn.decorpad.com/photos/2012/03/18/211e39408b00.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.12.2012 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.12.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) prawie jak w Twojej sypialni .... http://static.westwing.pl/p/Bedding-(non-branded-in-FRANKRIJK)-Pościel-„Chesterfield-Taupe”-240-x-220-cm-7702-49923-1.jpg http://static.westwing.pl/p/Bedding-(non-branded-in-FRANKRIJK)-Pościel-„Chesterfield-Anthracite”-140-x-220-cm-7702-29923-1.jpg http://www.westwing.pl/Po-ciel-Chesterfield-Taupe-240-x-220-cm-32994.html nie umiem wstawiać linku w słowo niestety Edytowane 19 Grudnia 2012 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.12.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 WSPANIALYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA,WYPELNIONYCH CIEPLEM RODZINNYM ORAZ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM ROKU ZYCZY GUMISKA:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.12.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 nihiru - przytulaska zostawiam, bo słownie i w temacie w szranki nie staję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.12.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Przy okazji szukania inspiracji trafiłam na coś, o czym pisała chyba Asia. Szyba na zawiasach. Dokładnie tak! Tylko wygląda mi na to, że tu jest zostawiona szpara miedzy szybą a ścianą - nie wiem, jak to się sprawdzi w praktyce;) Pozdrowionka zostawiam A dziękuję, dziękuję Ja do Ciebie też wpadam, oglądać postępy, nie myśl sobie:D nihiru mam coś dla Ciebie:D edit: hmmm zaczęłam się zastanawiać czy kiedyś już tej fotki nie było:confused: Była - pokazywałam ją jak się zastanawiałam nad grosikami, ale nic nie szkodzi - to jedna z moich ulubionych WSPANIALYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA,WYPELNIONYCH CIEPLEM RODZINNYM ORAZ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM ROKU ZYCZY GUMISKA:hug: Dziękuję nihiru - przytulaska zostawiam, bo słownie i w temacie w szranki nie staję Ojtam, ojtam. A Ty naprawdę myślisz, że ja to taka zdolna jestem? Udaję tylko Ivy - no całe szczęście, że tylko brązowe i szare są, bo bym się załamała Nie dość że w takiej samej cenie jak ta, co ją kupiłam w h&y, jeszcze większe i ładniejsze Dziewczynki - u mnie pomalutku. Siedzę sobie na razie w domu z Igorem (jakby ktoś wiedział, jak się pozbyć zwykłego KATARU u przedszkolaka, to byłabym wdzięczna za podpowiedzi;) z niewielkimi przerwami leci mu z nosa od września, a co mu się nasili, to od razu boli go ucho;) do tego logopedka każe pilnować, żeby nie oddychał buzią, tylko nosem, a jak ma to robić, jak nos ciągle zapchany ). Jak tylko mi się uda uciec od klocków i samochodzików, to siadam do maszyny do szycia (a jak tylko Igor się zorientuje, że mnie nie ma - natychmiast przychodzi i mi ją wyłącza, więc postępy niewielkie:lol2:). Wpadłam na durny pomysł, żeby uszyć mamie poduszki na ławkę na tarasie, ale nie takie byle co, tylko zdejmowanego pokrycia mi się zachciało! I jeszcze kedry! (znaczy się - takiego ozdobnego wałeczka dookoła - od Madzi_ZZZ się dowiedziałam )I teraz siedzę i płaczę, bo co skroję kawałek, to się okazuje że znowu pomyliłam górę z dołem, a co uszyję - to zaraz muszę pruć i poprawiać A mogłam jakąś książkę kupić Nic to, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.12.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 współczuję małego gilusa u mojej siostry jest podobnie dawid ( 3,5l.), ma od kilku miesięcy chronicznego gila i właśnie cyklicznie powtarzające się bóle uszu.była z nim już u różnych lekarzy. ostatnio stanęło na tym, że musi mu zrobić badanie migdałów,( i to przez jakiś specjalny wziernik, bo "na oko" podobno nie jest zbyt dokładnie u takich maluchów). oprócz tego lekarz zalecił odstawić małemu mleko krowie i produkty mlekopochodne oraz białko jaja kurzego! no i obserwować dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.12.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Cześć Asia Gila współczuję. Nie strasz mnie, że szycie takie trudne. Bo ja mam taaakie wielkie plany, tylko na Mikołaja muszę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.12.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 ostatnio stanęło na tym, że musi mu zrobić badanie migdałów,( i to przez jakiś specjalny wziernik, bo "na oko" podobno nie jest zbyt dokładnie u takich maluchów). oprócz tego lekarz zalecił odstawić małemu mleko krowie i produkty mlekopochodne oraz białko jaja kurzego! no i obserwować dalej I pediatra i laryngolog też podejrzewają trzeci migdał. Badań dla niego jednak nie polecają, bo - sądząc po objawach - nie jest to sprawa wymagająca zabiegu, a badania są nieprzyjemne, więc szkoda męczyć dzieciaka. Kuzynka ze swoimi dzieciakami też miała takie przejścia i zabieg odradzała - przy okazji usuwania migdałka (w Kajetanach!) zarazili jej syna gronkowcem Nie strasz mnie, że szycie takie trudne. Bo ja mam taaakie wielkie plany, tylko na Mikołaja muszę poczekać Jak się nie umie to trudne Ale ćwiczenie czyni mistrza (mam nadzieję - druga babcia też potrzebuje poduch na ławę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Asia szyj szyj. Mi się zachciało szycia imion z wypełnieniem. Mogę śmiało powiedzieć, że najbardziej nie lubię liter M i A . Straszne krzywuski mi wyszły :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.12.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ooo - dwa lata temu uszyłam siostrze poduszkę w kształcie litery A - faktycznie niełatwa sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Litera wielkości poduszki? Chyba byłoby mi łatwiej uszyć. Te literki mają jakieś 12-14 cm wysokości. Zakręty się pozawijały. Masakra jakaś . Krzywuski jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Krzywuski jak nic! Jestem pewna, że są uroczo krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 O to to na pewno nadzieja w tym, że 3-latce spodobają się naszyte na literki cekinki a półroczny bąbel nie będzie zwracał uwagi i wiedział o co w ogóle biega . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.12.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Kochana, czy Ty nie poszukiwałaś lampy do oświetlenia galerii na schodach? Może takie coś? Cesena Wall Light with Glass Base Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.12.2012 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Ja w ogóle nie wiem o so chodzi tyle baby napaplały:mad: Jakieś szycie, tak? Jak szycie, to uciekam:yes: Pozdrówki nihiru:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.12.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Wszystkim moim drodzim przyjaciołom z Forum życzęaby przy świątecznym stole nie zabrakło światłai ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność Ściskam Was świątecznie Alunek z rodziną http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfATBcAZI4F6DKUvrnuHShgbX8BC8ffJfiimUZyJDMM0dHN0lN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.12.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Nihiru, Wpadłam podziękować za porady w starym roku i zaprosić do odwiedzin w nowym oraz złożyć Ci życzenia świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.12.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Ten cudowny, pełen miłości czas Świąt, niech przyniesie wiele szczęścia i radości, a Nowy Rok spełni najskrytsze marzenia. http://img856.imageshack.us/img856/2396/defaultbq.jpg Beata z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.12.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 nihiru, kochana dobrze, ze jesteś http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3976.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts