MagdaZZZ 15.01.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 U nas też bal na tapecie-tylko mamy gorzej, bo Hania MUSI być syrenką :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Eee skromnisia:p narzuta piękna:rolleyes: Dla mnie kosmos uszyć coś takiego:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.01.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 U nas też bal na tapecie-tylko mamy gorzej, bo Hania MUSI być syrenką :lol2: Oo, faktycznie trudniej . Wrzuciłam z ciekawości zapytanie w pinteresta i rezultaty nie są zachęcające http://pinterest.com/search/pins/?q=mermaid+costume Eee skromnisia:p narzuta piękna:rolleyes: Dla mnie kosmos uszyć coś takiego:sick: Bo Ty byś pewnie chciała żeby ściegi były równe, a kąty proste - ja nie mam tak wysokich wymagań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Oo, faktycznie trudniej . Wrzuciłam z ciekawości zapytanie w pinteresta i rezultaty nie są zachęcające http://pinterest.com/search/pins/?q=mermaid+costume :rotfl: Bo Ty byś pewnie chciała żeby ściegi były równe, a kąty proste - ja nie mam tak wysokich wymagań Kochana ja od siebie w ogóle nie wymagam, jeżeli chodzi o szycie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.01.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Kochana ja od siebie w ogóle nie wymagam, jeżeli chodzi o szycie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.01.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 dKtoś może wie, gdzie w Warszawie można taki strój wypożyczyć? W Hali Mirowskiej na I pietrze jest wypożyczalnia strojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Zaraz zajrzę do Ciebie - mam nadzieję że lepiej Ci poszło niż mi No, o wiele lepiej Mam 75% jednej poduszki. Z ośmiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.01.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 W Hali Mirowskiej na I pietrze jest wypożyczalnia strojów Jadę! Dzięki:hug: No, o wiele lepiej Mam 75% jednej poduszki. Z ośmiu Nic się nie martw - akurat przy ósmej sztuce nabierzesz wprawy! Udowodnione:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nic się nie martw - akurat przy ósmej sztuce nabierzesz wprawy! Udowodnione:lol2: Dzięki Tego mi właśnie było trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 15.01.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Narzuta swietna i tez wydaje mi sie, ze po praniu zmieknie. Lo matko, jak ja dawno nic nie szylam !!! A Narendil zycze powodzenia w nabieraniu wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.01.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Oo, faktycznie trudniej . Wrzuciłam z ciekawości zapytanie w pinteresta i rezultaty nie są zachęcające http://pinterest.com/search/pins/?q=mermaid+costume Eee, faktycznie nawet pinterest nie napawa nadzieją na taki kostium:rotfl: Dziś właśnie bal już za nami. I faktycznie - nie udało się zdobyć stroju syrenki;) Skończyło się na... oczywiście księżniczce:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2013 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 takie coś znalazłam, może jeszcze nie znasz : http://allegro.pl/dune-penny-copper-30x30-mozaika-metalowa-dekor-i2958997622.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.03.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Asiu,Przyszłam z nadzieją, że kolejne lekcje stylu u Ciebie odrobię. Mocno zajęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.03.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Nihiru Witam sie u Ciebie bo chyba jeszcze nie miałam okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.03.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) Ooo, widzę że mnie tutaj wywołują Witaj Zuziu zapraszam jak najczęściej Madziu - o rany, bal przebierańców był taak dawno temu. Trzy razy zdążyłam zapomnieć (tym bardziej że w międzyczasie przerobiliśmy zapalenie płuc u Igora;)). Myśmy też na kostium strażaka się nie załapali, skończyło się na kostiumie Kubusia Puchata. Z tym że Igor zdecydowanie odmówił założenia misiowej czapeczki, więc trudno się było nawet domyśleć, że on za misia robi, a nie np.: słoneczko Aricia - jesteś niesamowita:jawdrop: nie miałam pojęcia że coś takiego jest dostępne:jawdrop: pewnie bym wróciła do pomysłu, ale jak patrzę na ten za>>>isty połysk, to zaczynam się trochę obawiać Julko - lekcja stylu, powiadasz? Pewnie jakieś nowe inspiracje Ci się marzą, co? Niestety, ostatnio nie trafiłam na nic, o czym warto byłoby tutaj wspomnieć Ale za to mogę zaanonsować, że niedługo pokażę nową wersję wc-tu Już przemalowany, lustro powieszone, czekam jeszcze na półki i kilka durnostojek. Jak ktoś zainteresowany jest granatem, to niech zaglądnie tu za jakiś tydzień albo dwa Edytowane 11 Marca 2013 przez nihiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ale za to mogę zaanonsować, że niedługo pokażę nową wersję wc-tu Już przemalowany, lustro powieszone, czekam jeszcze na półki i kilka durnostojek. Przebieram stópkami i obgryzam paluszki z niecierpliwości. Jak ktoś zainteresowany jest granatem, to niech zaglądnie tu za jakiś tydzień albo dwa ZA ILE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.03.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja wiedziałam że tak będzie:rotfl: I właśnie dlatego nie mam opory, co by wcześniej zapowiadać, pytać się czy cokolwiek - ta presja psychiczna jest nie do wytrzymania Całe szczęście że sobie przypomniałam, że mam zaległe zdjęcia - pomalowałam balustradę jeszcze przed Bożym Narodzeniem i jeszcze nie pokazałam efektów (chciałam poczekać aż galeria się bardziej wyklaruje, ale się okazuje że coś się ruszy w tym temacie dopiero pod koniec maja ) proszę (na galerię się nie patrzeć!): http://i3.fmix.pl/fmi2675/b52196000016aaf950f5bbcb/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1700/2a54a1b20020d17750f5bba2/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2633/3794871d002845d650f5bb80/zdjecie.jpg a dla przypomnienia, takie były początki:D http://i2.fmix.pl/fmi2680/e98d54c40028f7994e81c6a7/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 A dlaczego nie patrzeć na galerię? Mnie się podoba. Ładnie to tak chomikować zdjęcia i się nie dzielić na bieżąco? Nie ładnie Zmiana kolosalna. Od razu się lżej i przestronniej zrobiło. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.03.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 A dlaczego nie patrzeć na galerię? Mnie się podoba./QUOTE] Bo jeszcze nie skończona:lol2: Tu widać wersję 3.1, teraz jest 3.3, a jak wymienię kinkiet, to pewnie dobiję do 4.2:rotfl: Ładnie to tak chomikować zdjęcia i się nie dzielić na bieżąco? Nie ładnie No nieładnie , ale co poradzisz Zmiana kolosalna. Od razu się lżej i przestronniej zrobiło. Brawo! Dzięki:D Do przemalowania została tylko góra, sufit i podłoga:lol2: i jeszcze coś trzeba pod tymi schodami wymyśleć Tylko nie mówcie mężowi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.03.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 no no no metamorfoza klatki schodowej robi wrażenie ... mam nadzieję że się nie pogniewasz ale ukradłam do moich inspiracji .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts