nihiru 20.03.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nihiru, uwielbiam jak wklejasz pojedyncze zdjęcia z innych blogów. Zupełnie inaczej się je ogląda, nieotoczone tekstem i innymi zdjęciami. Pozorna kakafonia kolorów i kształtów przyciąga na tyle mocno, że chciałoby się tam zostać. Dzięki Dorko - ja tez lubię się z Wami dzielić różnymi znaleziskami:hug: Na przykład zasłonami w ptaszki:lol2: Masz niesamowite pomysły a ich realizacje w Twoim domku zawsze wywołują zachwyt!!!!! Dziękuję ps i jak narzuta u małego? spełnia dalej swoje zadanie czy zmieniła funkcję - mnie się bardzo podoba ps2 lustro słońce cudne:rolleyes: Narzuta jak ciągle leży - czasami nawet na łóżku P cichu powiem, że w jego pokoju doszły jeszcze półeczki na książki, ale pokażę Wam dopiero jak powieszę mu jeszcze plakaty:D Nihiru, po raz piewszy witam się w Twoim wątku Jutro zaczynamy skuwanie płytek w łazience, później pozostałe na biało. Myślę, żeby pójść Twoim przykładem i dać ten granat i złote lustro. Tylko nie wiem jakie kinkiety będą pasowały. Doradzisz? Jeden na górze czy dwa po bokach? Teraz mam dwa. Wucecik malutki. Jjana - jak pierwszy raz to A gdzie masz swój wątek? Bo salon widziałam ale łazienki nie. Odnośnie kinkietów - na pewno polecam dwa po bokach lustra. dużo ładniej oświetlają twarz U mnie w łazience niestety nie zmieściły się i mam kinkiet nad lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Na przykład zasłonami w ptaszki:lol2: Może wolisz facetów w gaciach? Kiedy powiesisz te plakaty u Igora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.03.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A dziękuję - nie będę Ci odbierać A plakaty powieszę jak je w końcu oprawię. zbieram się do tego jak sójka za morze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ależ ja się chętnie podzielę Nie jestem wiśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.03.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 20.03.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nihiru wątku nie mam. Błąkam się O zdjeciach "przed" zapomnialam. Wyslalam juz sms do męża, bo właśnie zaczął kuć. WC ciasne, małe. Oprocz kibelka jest niewielki prysznic. Stan zastany. Najlepiej wyremontowac wszystko, ale też nie wszystko naraz A jakie mogą być kinkiety do złotego lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.03.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Jjano - nie odpowiem Ci na to pytanie:( To zależy od tego jakie lustro, ile miejsca i w jakim stylu będzie cały wc. Zakładając, że chcesz coś podobnego jak mój wc, to pierwsze lampy, które mi wpadły w oko, to: http://www.chatastylu.pl/mashiko-cl-360.htmlhttp://www.chatastylu.pl/broni-grande.htmlhttp://www.chatastylu.pl/dot-kinkiet.htmlhttp://www.lampywcentrum.pl/kinkiet-1-plom-mazza-amplex.htmlhttp://www.lampywcentrum.pl/lampa-kinkiet-sople-italux-mb4512-1a.htmlhttp://www.lampywcentrum.pl/lampa-kinkiet-k1074-1-pp-design.html Pewnie po przemyśleniu większość bym odrzuciła, ale zawsze to jakiś start:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 20.03.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 O niektorych i ja myslalam. Czy chromowane lampy pasuja do zlotego lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 20.03.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nihiru a pokazesz swoj kinkiet? Nie zauwazylam chyba. O niektorych i ja myslalam. Czy chromowane lampy pasuja do zlotego lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.03.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Wiedziałam że o to zapytasz:D A zwróciłaś uwagę że u mnie jest chromowany kran? I jakoś nie przeszkadza? I na tym zdjęciu też: http://media-cache-ec2.pinterest.com/550x/b3/70/7c/b3707c4f8b4fcbabdaff94b3d0406702.jpg i na tym też jest łączone srebro ze złotem: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/hc/hb/buew/Aww14YpalERghEEtzX.jpg Także nic się nie martw - będzie dobrze Ważniejsze, żeby kinkiety były jak najprostsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.03.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nihiru a pokazesz swoj kinkiet? Nie zauwazylam chyba. Bo nie mam W wc jest tylko górna lampka (żółta kuleczka) a do łazienki kupiłam tak beznadziejne oświetlenie, że stoi w kolejce do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Asiu ale bym przegapiła metamorfozę! Super wyszło szybciutko pisz skąd lustro słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 20.03.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No wlasnie: skąd? Z chromem fajnie. Z czernia tez. Może podlogę na czarno pomaluję... O kinkietach musze dzis zdecydowac, bo mąż w scianach będzie kuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.03.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Skandal by był! A lustro, to pamiętam tylko że na allegro upolowałam dawno temu i leżało sobie zakurzone, bo było przeznaczone do gabinetu, za który się jeszcze nie zabrałam. (ciii, nie mów nikomu, ale tak naprawdę to jakaś gipsowa tandeta jest, nie ma się czym chwalić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.03.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nie ważne z czego - ważne że robi wrażenie i swój efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 to jest gips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.03.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 O Kochana, z nieba mi spadasz z tym gipsem Jaką farbą to najlepiej malować? Czy przygotowanie pod malowanie powinno wyglądać tak samo jak przy drewnie, czyli najpierw matowienie papierem ściernym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.03.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) O rany dziewczyny - co Wy z tym gipsem?! Gips to... gips.. No nie wiem jak to wytłumaczyć - taka masa co to udaje że jest drewnem:lol2: Edit: o ja durna:cry: przeczytałam "co to jest gips" i pomyślałam że Venuska nie wie co to jest gips:rotfl: Dropku - niestety nie pomogę Ci - nigdy gipsu nie malowałam:(To lustro kupiłam już pozłocone, od przekładania tu i ówdzie się wytarło, zamierzam te przetarcia musnąć taką złotą farbką, którą widziałam w leroju na stoisku z farbami - bez matowienia:no: Edytowane 20 Marca 2013 przez nihiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.03.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Asiu, z charakterem jest teraz to niezwykle niezbędne w domu miejsce . Chociaż nie powiem, beżyk też był całkiem fajny . Nie pokazałaś podłogi - pokażesz? Ogromnie podobają mi się płytki i ich wykończenie u góry . Sami je kładliście czy już były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.03.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Na podłodze są jakieś zwykłe płytki koloru jakiegoś tam "kawa z mlekiem" - nie ma co pokazywać WC i łazienkę remontowaliśmy gruntownie - wcześniej były tam jakieś straszliwe kafle z lat 80-tych. A położyliśmy jakąś taniznę z Opoczna - glazurnik bardzo na nią narzekał (ale kiepski był z niego fachowiec, kto tam wie, jak to z tymi płytkami było:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts