nihiru 09.04.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilutku - dzięki za głos Te dwie lampy, które Wam wkleiłam to ostateczny rezultat długich rozważań i poszukiwań (nie wiem, czy ktoś pamięta - dawno temu poszukiwałam żyrandola z kółeczkami z masy perłowej, ale po zakupie narzuty stwierdziłam, że za dużo grzybków w barszczu:)) O takich składanych też myślałam intensywnie. Na zdjęciach bardzo mi się podobały. Niestety, zaszedłszy kiedyś do domoteki, popatrzyłam na nie na żywo i nie ma mowy - za bardzo plastkiowe No fali popularności eamsów jestem skłonna uczynić czasem wyjątek w swojej odrazie do plastików, ale tym razem jestem zdecydowanie na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.04.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Dla mnie jednak madryt Bardziej pasuje mi do tego co już masz i jeśli chciałabyś skręcić w vintage-boho, to też się moim zdaniem fajnie wpasowuje. i ja mam takie wrażenie, boję się tylko że będzie za duża! trzeba będzie pójść w ślady Admete:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.04.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja też głosuję na Madryt a Paryż Ci się nie podobał? jest chyba trochę krótszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.04.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Paryża nie brałam pod uwagę, bo jest szeroki, a że lampa będzie wisiała blisko obrazu, to zrobi się clash Ale w sumie spojrzałam że Lisbona (http://nordicdecoration.com/nasze-sklepy?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1598&category_id=68) też jest mniejsza od Madryta (Madrytu? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.04.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja jednak ciągle za Madrytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.04.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mnie się cała seria bardzo podoba a właśnie Paryż nawet usiłowałam gdzieś wcisnąć u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.04.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 czyli co - piórka nikomu się nie podobają ?! No to teraz pozostało jeszcze tylko męża zapytać o zdanie Jakoś go nie podejrzewam o upodobanie do piórek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.04.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 poczekaj na wszystkie głosy domowników, na pewno kot będzie za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.04.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jakby kot ośmieliłby się choćby wejść do naszej sypialni, to by przez zamknięte okno wyleciał! J. krótko go trzyma:lol2: hmmm, szkoda że z naszym synem tak dobrze mu nie idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Dla mnie też Madryt, tylko mam obawy co do materiału z którego jest wykonana, czyli papieru- obawiam się, ze może się koszarniane czyścić, albo wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.04.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Asiu Z tych dwóch lamp wklejonych do sypialni bardziej spodobała mi się/spodobał Madryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.04.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A mnie się podoba ta piórkowa i ta bym dała:yes: Asiu ja bym na Twoim miejscu nie rezygnowała z tej perłowej - ona jest naprawdę delikatna (o ile mmamy na myśli tę samą lampę) http://www.verpan.com/lamps/fun+-+mother+of+pearl?productid=89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 09.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 madryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.04.2013 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Agawi, Aga, Aneta, Wiwik - dziękuję Wam za głosy Uprzejmie informuję, że mężowi żadna z trzech zaproponowanych (tak Anetko - o tej kółkowej też mu wspomniałam ) się nie podoba:lol2: I teraz mam dylemat - urabiać go do skutku (czyt: do momentu, kiedy stwierdzi że każda lampa będzie lepsza od mojego ględzenia) czy zachować się przyzwoicie i dalej szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Asiu no cięzki kaliber z tego Twojego Męża - 3 pokazałaś i pudło....to może niech On coś Ci zaproponuje w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.04.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No ba - kiedy on uważa że nie ma się co śpieszyć (uwaga: sypialnia czeka na lampę już od roku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Nihiru, Ja często stosuję manewr zaproponowany przez Anetę. Skutkuje prawie w 100%. K zaczyna się podobać wszystko co proponowałam... A potem i tak szukam, bo nie chcę, żeby K musiał milcząco znosić obecność niechcianej np. lampy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.04.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dziewczyny, u nas jest tak: Małżonek uważa że są rzeczy ważne, np.: ocieplenie elewacji czy zrobienie podjazdu, które trzeba zrobić w pierwszej kolejności, oraz rzeczy nieważne, np.: kupowanie lamp czy malowanie boazerii, które powinny poczekać w kolejce, aż te ważne zostaną zrobione. A ponieważ te ważne to są duże roboty, wymagające czasu, pracy i pieniędzy, to zabranie się do nich strasznie długo trwa. Tym sposobem, gdybym miała czekać na inicjatywę męża, to doprowadzenie domu do stanu mniej więcej mnie zadowalającego, trwałoby do emerytury jeśli nie dłużej. Z drugiej strony, skoro jemu nie przeszkadza goły kabelek w suficie, to nie powinno mu również robić różnicy jaka lampa będzie tam wisieć? Każda będzie stanowić poprawę w stosunku do stanu obecnego, prawda? Wychodząc z tego założenia, pytam się go o opinię w różnych drobnych sprawach raczej dla porządku (lub kiedy sama mam problem z podjęciem decyzji) i jestem zdumiona i oburzona, jak opinia jest negatywna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No ba - kiedy on uważa że nie ma się co śpieszyć (uwaga: sypialnia czeka na lampę już od roku ) Iiiii tam. Nasz poprzednia sypialnia czekała 4 lata. I się nie doczekała, bo się przeprowadziliśmy. Do obecnej mąż szybciutko zaakceptował mój wybór. Chyba się przestraszył, że bez niej wpadnę na szalony pomysł kolejnej przeprowadzki Niech mąż coś zaproponuje. Mój odrzucał kilka rzeczy. Na tekst: wybierz sam, tylko ma być ładne, błyskawicznie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.04.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 OK - w takim razie dzisiaj wieczór będzie drugi odcinek serialu:lol2: A propos seriali - ktoś wie, dlaczego w ten poniedziałek nie było Downtown Abbey? Byłam oburzona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts