aneta s 10.04.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Asia Męża trzeba sobie wychować:lol2: jak mu nie pasuje to niech się sam buja po necie i szuka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.04.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Koniecznie pokaż co mąż zaproponuje Ciekawa jestem co mój by wybrał do jadalni czy kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Nihiru, a pokazywałaś mężowi same lampy czy wizualizacje z Painta? Mój ma często problem z wyobrażeniem sobie konkretnej rzeczy w pomieszczeniu. Wizki go zwykle przekonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk11 10.04.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 " ktoś wie, dlaczego w ten poniedziałek nie było Downtown Abbey? Byłam oburzona! " Były filmy o Smoleńsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.04.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Asia Męża trzeba sobie wychować:lol2: jak mu nie pasuje to niech się sam buja po necie i szuka:D Koniecznie pokaż co mąż zaproponuje Widzę, że pokładacie w moim mężu większe zaufanie niż ja:rotfl: Ja się obawiam, że potraktuje moją propozycję jako okazję do odłożenia tematu i będzie zadowolony, że zaoszczędził kasę Nihiru, a pokazywałaś mężowi same lampy czy wizualizacje z Painta? Mój ma często problem z wyobrażeniem sobie konkretnej rzeczy w pomieszczeniu. Wizki go zwykle przekonują A wiesz, że zapomniałam? A sama zawsze polecam ten sposób forumkom, które się tłumaczą, że nie mogą czegoś tam zrobić "bo mąż się nie zgadza" " ktoś wie, dlaczego w ten poniedziałek nie było Downtown Abbey? Byłam oburzona! " Były filmy o Smoleńsku Czyli za tydzień wracamy do serialnu? No to kamień z serca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.04.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Asia Męża trzeba sobie wychować:lol2: jak mu nie pasuje to niech się sam buja po necie i szuka:D Popieram Anetkę U mnie tez jest krótka piłka- nie podoba się? To szukaj sobie sam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Popieram Anetkę U mnie tez jest krótka piłka- nie podoba się? To szukaj sobie sam:lol2: U mnie na szczęście rzadko się zdarzało ale jak mówiłam, że poczekam aż On coś znajdzie i dawałam termin ile te poszukiwania mają trwać to pasował :lol2: mnie się dostał dobrze wychowany model i generalnie podoba się nam to samo a jak nie to zawsze staje " na moim":lol2::lol2: Mąż wybrał jedną lampę do domu - nad jadalniany stół (mam nadzieję że tymczasowa) docelowo skygarden mi się marzy ale czekam cierpliwie na wygraną w totka:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.04.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam sie i ja u Ciebie. Temat lamp jest mi bliski, jako, ze u mnie same kable stercza i kiedys trzeba bedzie cos na nich powiesić. Mam nadzieje, ze ty równiez nie przyjmiesz mojej krytyki jako złosliwości, ale...Mnie z tych 3 lamp najbardziej podoba sie ta perłowa - nie zachwyca mnie ale tez nie jest brzydka.Piórek bym sobie nie powiesiła z obawy o tony kurzu, ktore one po pol roku bedą w sobie miały, a papieru nie lubie i nie wydałabym na niego 400zł.Ja niestety podobnie jak Twoj mąż - szukałabym dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Popieram Anetkę U mnie na szczęście rzadko się zdarzało ale jak mówiłam, że poczekam aż On coś znajdzie i dawałam termin ile te poszukiwania mają trwać to pasował : Melduję, że wczoraj nie udało mi się wdrożyć nowej strategii - dzisiaj wykonam kolejne podejście Witam sie i ja u Ciebie. . Jak to - to jeszcze do mnie nie zaglądałaś?! Mam nadzieje, ze ty równiez nie przyjmiesz mojej krytyki jako złosliwości, ale... Mnie z tych 3 lamp najbardziej podoba sie ta perłowa - nie zachwyca mnie ale tez nie jest brzydka. Piórek bym sobie nie powiesiła z obawy o tony kurzu, ktore one po pol roku bedą w sobie miały, a papieru nie lubie i nie wydałabym na niego 400zł Żartujesz sobie?! Jaka złośliwość?! Na tym forum dziewczyny są tak kulturalne i dobrze wychowane że to aż irytujące jest! Rzeczywistej opinii forumowiczek muszę się domyślać po ilości postów: jak jest 10, to znaczy że większości się podoba, ale jak są 3 (za które bardzo dziękuję - żeby nie było wątpliwości ), to znaczy że większość jest na nie, tylko się nie wypowiada Co do Twoich wątpliwości - mam dokładnie takie same (zwłaszcza w kwestii płacenia 400 zł za papier; ale może to nie jest taki zwykły papier?) Przypuszczam, że takie bardziej klasyczne żyrandole (np.: takie jak Ilutek wklejała u siebie) byłyby bezpieczniejsze, ale ja właśnie nie chciałam żeby było bezpiecznie. Chciałabym żeby było ciekawie i inaczej;) Sie mi zachciało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Asia ja tą z masy perłowej mam u siebie w sypialni właśnie - to moja ulubiona lampa, pierwotnie miała być nad stołem w jadalni ale potem w jadalni miał pojawić się skygarden, perłowa wylądowała w sypialni, na skygardena brakło kasy i wisi z Ikea:lol2::lol2: ja za papierowymi nie przepadam, dlatego wybrałabym z tych 2 piórkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Melduję, że wczoraj nie udało mi się wdrożyć nowej strategii - dzisiaj wykonam kolejne podejście A będą z tego dzieci? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A będą z tego dzieci? :lol2: Aguś chrzestną matką chcesz być???:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Aguś chrzestną matką chcesz być???:lol2: Raczej nie Anetko, bo mam już 2 łobuziary :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Asia ja tą z masy perłowej mam u siebie w sypialni właśnie - to moja ulubiona lampa, pierwotnie miała być nad stołem w jadalni ale potem w jadalni miał pojawić się skygarden, perłowa wylądowała w sypialni, na skygardena brakło kasy i wisi z Ikea:lol2::lol2: ja za papierowymi nie przepadam, dlatego wybrałabym z tych 2 piórkową Ooo - muszę tam zajrzeć, bo Twojej sypialni nie kojarzę. Hmmm, może jednak wrócę do niej? Wtedy zrezygnowałam, bo wszystkie te lampy są w chromie, który mi nie bardzo leży A będą z tego dzieci? :lol2: Oż Tyyyy! Od Gumiśki to bym się spodziewała takich podejrzeń ale od Ciebie? No świat na psy schodzi Prawdę powiedziawszy, było dokładnie odwrotnie - mąż zasnął razem z Igorem, więc ani z rozmowy ani z innych zakusów nic nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.04.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Prawdę powiedziawszy, było dokładnie odwrotnie - mąż zasnął razem z Igorem, więc ani z rozmowy ani z innych zakusów nic nie wyszło No romantyczny wieczór na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Asia to kto dziś usypia Młodego??? Wino Masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2013 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No romantyczny wieczór na całego Można powiedzieć - dzień jak codzień Asia to kto dziś usypia Młodego??? Wino Masz??? O tym decyduje Młody (ale powiem Wam, że jak ja go usypiam, to prawdopodobieństwo że zasnę jest o wiele wyższe; w kwestii spania przeganiam nawet Venuskę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 niewyspana to moje II imię:lol2: od ponad 5 lat nie przespałam ani jednej nocy całej:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.04.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 niewyspana to moje II imię:lol2: od ponad 5 lat nie przespałam ani jednej nocy całej:bash: O zesz! Twoj maż to dopiero "romantyk" Tak noc w noc od 5 lat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 niewyspana to moje II imię:lol2: od ponad 5 lat nie przespałam ani jednej nocy całej:bash: A u mnie to dość śmiesznie z tym było - jak Igor był niemowlakiem, to budziłam się na karmienie jeszcze zanim na dobre zaczął krzyczeć; teraz to mąż się częściej budzi, bo ja śpię snem sprawiedliwego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts