Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

american dream? chciałabym...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asia Męża trzeba sobie wychować:lol2::lol2::lol2: jak mu nie pasuje to niech się sam buja po necie i szuka:D

:bye:

Koniecznie pokaż co mąż zaproponuje :)

Widzę, że pokładacie w moim mężu większe zaufanie niż ja:rotfl:

Ja się obawiam, że potraktuje moją propozycję jako okazję do odłożenia tematu i będzie zadowolony, że zaoszczędził kasę:lol2:

Nihiru, a pokazywałaś mężowi same lampy czy wizualizacje z Painta?

Mój ma często problem z wyobrażeniem sobie konkretnej rzeczy w pomieszczeniu. Wizki go zwykle przekonują :)

A wiesz, że zapomniałam? :bash: A sama zawsze polecam ten sposób forumkom, które się tłumaczą, że nie mogą czegoś tam zrobić "bo mąż się nie zgadza" :lol2:

" ktoś wie, dlaczego w ten poniedziałek nie było Downtown Abbey? Byłam oburzona! "

Były filmy o Smoleńsku :cool:

Czyli za tydzień wracamy do serialnu? No to kamień z serca:lol2:

Popieram Anetkę:lol2:

U mnie tez jest krótka piłka- nie podoba się? To szukaj sobie sam:lol2::lol2:

U mnie na szczęście rzadko się zdarzało ale jak mówiłam, że poczekam aż On coś znajdzie i dawałam termin ile te poszukiwania mają trwać to pasował :lol2::lol2::lol2: mnie się dostał dobrze wychowany model i generalnie podoba się nam to samo a jak nie to zawsze staje " na moim":lol2::lol2::lol2: Mąż wybrał jedną lampę do domu - nad jadalniany stół (mam nadzieję że tymczasowa) docelowo skygarden mi się marzy ale czekam cierpliwie na wygraną w totka:lol2::lol2::lol2:

Witam sie i ja u Ciebie. Temat lamp jest mi bliski, jako, ze u mnie same kable stercza i kiedys trzeba bedzie cos na nich powiesić.

Mam nadzieje, ze ty równiez nie przyjmiesz mojej krytyki jako złosliwości, ale...

Mnie z tych 3 lamp najbardziej podoba sie ta perłowa - nie zachwyca mnie ale tez nie jest brzydka.

Piórek bym sobie nie powiesiła z obawy o tony kurzu, ktore one po pol roku bedą w sobie miały, a papieru nie lubie i nie wydałabym na niego 400zł.

Ja niestety podobnie jak Twoj mąż - szukałabym dalej.

Popieram Anetkę:lol2:

U mnie na szczęście rzadko się zdarzało ale jak mówiłam, że poczekam aż On coś znajdzie i dawałam termin ile te poszukiwania mają trwać to pasował :

Melduję, że wczoraj nie udało mi się wdrożyć nowej strategii - dzisiaj wykonam kolejne podejście :lol2:

Witam sie i ja u Ciebie. .

Jak to - to jeszcze do mnie nie zaglądałaś?! :jawdrop: :lol2:

Mam nadzieje, ze ty równiez nie przyjmiesz mojej krytyki jako złosliwości, ale...

Mnie z tych 3 lamp najbardziej podoba sie ta perłowa - nie zachwyca mnie ale tez nie jest brzydka.

Piórek bym sobie nie powiesiła z obawy o tony kurzu, ktore one po pol roku bedą w sobie miały, a papieru nie lubie i nie wydałabym na niego 400zł

Żartujesz sobie?! Jaka złośliwość?! Na tym forum dziewczyny są tak kulturalne i dobrze wychowane że to aż irytujące jest!:lol2:

Rzeczywistej opinii forumowiczek muszę się domyślać po ilości postów: jak jest 10, to znaczy że większości się podoba, ale jak są 3 (za które bardzo dziękuję - żeby nie było wątpliwości :hug:), to znaczy że większość jest na nie, tylko się nie wypowiada :lol2:

Co do Twoich wątpliwości - mam dokładnie takie same (zwłaszcza w kwestii płacenia 400 zł za papier; ale może to nie jest taki zwykły papier?:lol2:)

Przypuszczam, że takie bardziej klasyczne żyrandole (np.: takie jak Ilutek wklejała u siebie) byłyby bezpieczniejsze, ale ja właśnie nie chciałam żeby było bezpiecznie;). Chciałabym żeby było ciekawie i inaczej;)

Sie mi zachciało;)

Asia ja tą z masy perłowej mam u siebie w sypialni właśnie - to moja ulubiona lampa, pierwotnie miała być nad stołem w jadalni ale potem w jadalni miał pojawić się skygarden, perłowa wylądowała w sypialni, na skygardena brakło kasy i wisi z Ikea:lol2::lol2::lol2: ja za papierowymi nie przepadam, dlatego wybrałabym z tych 2 piórkową :D

Asia ja tą z masy perłowej mam u siebie w sypialni właśnie - to moja ulubiona lampa, pierwotnie miała być nad stołem w jadalni ale potem w jadalni miał pojawić się skygarden, perłowa wylądowała w sypialni, na skygardena brakło kasy i wisi z Ikea:lol2::lol2::lol2: ja za papierowymi nie przepadam, dlatego wybrałabym z tych 2 piórkową :D

Ooo - muszę tam zajrzeć, bo Twojej sypialni nie kojarzę.

Hmmm, może jednak wrócę do niej? Wtedy zrezygnowałam, bo wszystkie te lampy są w chromie, który mi nie bardzo leży

A będą z tego dzieci? :lol2::lol2:

Oż Tyyyy! Od Gumiśki to bym się spodziewała takich podejrzeń ale od Ciebie? No świat na psy schodzi :rotfl:

Prawdę powiedziawszy, było dokładnie odwrotnie - mąż zasnął razem z Igorem, więc ani z rozmowy ani z innych zakusów nic nie wyszło :lol2:

No romantyczny wieczór na całego :)

Można powiedzieć - dzień jak codzień;)

Asia to kto dziś usypia Młodego??? Wino Masz???

O tym decyduje Młody :lol2:

(ale powiem Wam, że jak ja go usypiam, to prawdopodobieństwo że zasnę jest o wiele wyższe; w kwestii spania przeganiam nawet Venuskę :lol2:)

niewyspana to moje II imię:lol2::lol2::lol2: od ponad 5 lat nie przespałam ani jednej nocy całej:bash:

A u mnie to dość śmiesznie z tym było - jak Igor był niemowlakiem, to budziłam się na karmienie jeszcze zanim na dobre zaczął krzyczeć;

teraz to mąż się częściej budzi, bo ja śpię snem sprawiedliwego:lol2: