aneta s 11.04.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 O zesz! Twoj maż to dopiero "romantyk" Tak noc w noc od 5 lat ;) :lol2: chciałabym żeby te nieprzespane noce były romantyczne:lol2::lol2: to moje dzieci dbają o moja kondycję :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.04.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ja przy pierwszym dziecku - przesypiałam noce odkąd młody skończył 3 miesiące. Kładlismy się z Kuba spac o 23:00 (bo do 23:00 miał kolki) i spalismy grzecznie do 9 rano. Cudne dziecko, prawda? Jaś był nieco inny - do 3 miesiąca spał cudnie, a potem miedzy 3 a 9 miesiącem budził sie nocka w nocke ok 1:00 i robił sobie 2 godzinna przerwe. Wył wtedy niemilosiernie, a my latalismy z nim na zmiane po domu. Po wyjściu pierwszego zęba czyl od 9 miesiąca zaczął przesypiac pięknie całe nocki. Majka to inna bajka. Pieknie spała odkad z nami zamieszkała (chyba wierszem pojechałąm ) Z nia był inny problem - jako roczne dziecko spała ...17-18 godzin na dobę. Niby fajnie, ale do końca niezbyt normalnie niestety Ją zamiast uczyć to oduczałam spania. Generalnie jestem wyspana mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A wiecie co mnie najbardziej zaskoczyło w macierzyństwie? Ja byłam przygotowana na kolki, maratony karmienia, nieprzespane noce, ciągłe noszenie na rękach - nic z tego się nie sprawdziło (uff). Nie byłam jednak przygotowana na to, że moje życie w zasadzie przestanie do mnie należeć - także można powiedzieć że macierzyństwo zaskoczyło mnie na całej linii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.04.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Sprawdzi sie przy drugim - pierwsze dziecko jest dla zachęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Sprawdzi sie przy drugim - pierwsze dziecko jest dla zachęty Madzia a mnie się wydaje , że z każdym kolejnym jest tylko gorzej:lol2::lol2: ja się poczułam przy pierwszym jak niewolnik , fakt szczęśliwa byłam ale podobnie jak Asia byłam przygotowana na macierzyństwo w pewnym wymiarze i wiele rzeczy spadało na mnie jak grom z jasnego nieba:lol2: przy drugim są takie momenty, że nawet pomyśleć spokojnie się nie da:lol2::lol2: aaaaaa zazdroszczę Ci tego "wyspania" też się kiedyś jeszcze wyśpię :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.04.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ale ja to własnie napisałam - z kazdym kolejnym jest gorzej, pierwsze jest dla zachety. Gdyby pierwsze było wredne to nikt by sie nie decydował na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ale ja to własnie napisałam - z kazdym kolejnym jest gorzej, pierwsze jest dla zachety. Gdyby pierwsze było wredne to nikt by sie nie decydował na kolejne zle Cię zrozumiałam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2013 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Oż Tyyyy! Od Gumiśki to bym się spodziewała takich podejrzeń ale od Ciebie? No świat na psy schodzi He, he pamiętaj Asik, ze pozory mylą:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.04.2013 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 :lol2: chciałabym żeby te nieprzespane noce były romantyczne:lol2::lol2: to moje dzieci dbają o moja kondycję :lol2: Oj moje też I mamy taki sam staż 5 lat. ----------------------- I jak Asiu udało się czegoś dowiedzieć http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ale ja to własnie napisałam - z kazdym kolejnym jest gorzej, pierwsze jest dla zachety. Gdyby pierwsze było wredne to nikt by sie nie decydował na kolejne Przepraszam bardzo, a da się jeszcze gorzej To ja chyba jeszcze przemyślę niektóre decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.04.2013 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Sprawdzi sie przy drugim - pierwsze dziecko jest dla zachęty Dobre - nie słyszałam tego:lol2: ale faktycznie zauważyłam, że drugie dziecko zwykle jest przeciwnością pierwszego:yes: a że z pierwszym mi się udało, to drugiego trochę się boję przy drugim są takie momenty, że nawet pomyśleć spokojnie się nie da:lol2::lol2:: Nie jesteś sama: http://www.scarymommy.com/first-child/ Najbardziej mi się podoba dziewiątka:lol2: He, he pamiętaj Asik, ze pozory mylą:lol2: Właśnie widzę Albo kto z kim przestaje.... I jak Asiu udało się czegoś dowiedzieć http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif miłego dnia I wzajemnie Tak, wyciągnęłam od męża informację, że jemu ŻADNA lampa się nie widzi w naszej sypialni, bo tam jest bardzo nisko. Poniekąd ma rację - to jest starsza część domu o wysokości 2,5 m, ale sufit był tak popękany, że trzeba było zrobić podwieszany, co dodatkowo go obniżyło;) Czyli zostają plafony I mam dwa problemy: 1. Nie znoszę plafonów 2. Kabel był kiedyś na środku sufitu, ale po tym, jak zrobiliśmy garderobę, już nie jest; o ile mogę przymknąć na to oko przy zwisie, to przy plafonie będzie to wyglądało wstrętnie. Nie chceeee mi się kuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Asia, ale nie lubisz plafonów tak w ogóle, czy dlatego, że przeważnie są takie biurowo nijakie? Może coś takiego (na pewno znasz ): MUSE Nelly Straight Veroca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 o proszzzzzzzzz jak mnie się tu obgaduje :P żartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.04.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Asia, ale nie lubisz plafonów tak w ogóle, czy dlatego, że przeważnie są takie biurowo nijakie? Może coś takiego (na pewno znasz ): Znam:yes: Powiem tak - jeszcze nie widziałam plafonu, który by mnie chwycił za serce. Muszę trochę sobie pomyśleć i pooglądać różne plafony, może coś mi przyjdzie do głowy - do tej pory kombinowałam w zupełnie innym kierunku o proszzzzzzzzz jak mnie się tu obgaduje :P ooo przepraszam - obgadywania jeszcze nie zaczęłam! ale możemy się policytować, która z nas ma większą melodię do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.04.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Nihiru - nowość Ikea http://www.domosfera.pl/wnetrza/51,105941,13709750.html?i=3 Chociaż mnie się ta piórkowa najbardziej podoba A u mnie jest w końcu fotel! U tapicera ponad miesiąc stał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.04.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Fajna! Trochę przypomina te okropne klosze z lat 80-tych ale ma więcej uroku:yes: Mnie jednak bardziej podoba się ta wisząca: http://www.domosfera.pl/wnetrza/51,105941,13709750.html?i=4 Jest taka malutka, że chyba w naszej sypialni nie będzie zawadzała, prawda? PRAWDA?! Jjano - mam nadzieję że jakość pracy tapicera usprawiedliwia ten czas wykonywania roboty! Pochwalisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.04.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mnie podoba sie to "puszczenie oka" w tym plafonie. Mała też mi się bardzo podoba. Trafiłaby do łazienki, gdybym się nie uparła na tą fioletową (wstrzymano produkcję!) Własnie robimy boazerię w przedpokoju. Może tam trafi... Fotel proszę bardzo. Teraz wybrałabym już inny materiał: ciemniejszy i bez połysku. Błędy młodości... Oczywiscie w towarzystwie puf, którymi ejstem niezmiennie zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.04.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Fajny fotel ale widzę jakieś zmarszczki - mam nadzieję że to tylko kwestia zdjęcia/odbicia światła;) (ileż ja rzeczy inaczej bym zrobiła:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.04.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Zmarszczek już nie ma Zresztą, robotą tapicera zachwycona nie jestem. Trudno. Właśnie też złożyłam reklamację na stół. Oszaleję niedługo przez tych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Nihiru - pokaż męzowi to: http://zycierzeczy.pl/zdjecia/abazur-z-kubkow-i-klipsow.jpg Szybko się zdecyduje na którąś z Twoich trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts