bart77777 13.03.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Mam pytanie. Poszukuję listew do parkietu egzotycznego. Znalazłem w necie firmę PW IZBA która zajmuje sie sprzedazą listew wykończeniowych. Czy ktoś słyszał o tej firmie i może coś bliżej powiedzieć. Ich adres to http://www.pwizba.pl . Czy warto kupować towar wysyłkowo (przez pocztę kurierską)?Czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Anna_Wrocław 13.03.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 " Znam ta firmę i polecam. Zamówiłam listwy do parkietu doussie.Mają spory wybór asortymentu. Co do poczty kurierskiej to nie ma problemu ponieważ towar miałam na drugi dzień od zamówienia. Pozdrawiam wszytkich." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość enrique 13.03.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 nic nie slyszalem ale stronka calkie calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Marek189 15.03.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Bardzo dobra i znana firma. Kupowałem listwy i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izba 18.03.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Strona i firma oczywiście wspaniała, bo to moja firma. Nawet nie wiedziałem ze ktos poruszył taki wątek . Aż miło.... Zapraszam wszytkich do odwiedzania stronki i kupna listew. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apia 20.03.2004 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 A ja mam takie pytanie do Izby. Na Twojej stronie, w galerii sa zdjecia dwoch odcieni wenge. Interesuje mnie ten jasniejszy. Czy moglbys napisac co to jest wlasciwie za kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Jesli chodzi o wenge na mojej stronie to juz odpowiadam. Na pierwszym zdjęciu jest wenge polakierowane natomiast nastepne z kolei to surowa listwa... Jest to czarny kolorek z poniomym usłojeniem. Rzadko spotykany gatunek drewna... Poza tym z egzotykami niestety jest tak, ze jeden gatunek drewna ma wiele odcieni i rózne usłojenie i nie mozna jednoznacznie przypisac koloru do nazwy...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izba 20.03.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Jesli chodzi o wenge na mojej stronie to juz odpowiadam. Na pierwszym zdjęciu jest wenge polakierowane natomiast nastepne z kolei to surowa listwa... Jest to czarny kolorek z poniomym usłojeniem. Rzadko spotykany gatunek drewna... Poza tym z egzotykami niestety jest tak, ze jeden gatunek drewna ma wiele odcieni i rózne usłojenie i nie mozna jednoznacznie przypisac koloru do nazwy... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izba 20.03.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Dokładny opis tego gatunku drewna( oraz wiele innych) dostepny jest na stronie http://www.parkiet.pl . Opisy są w dziale "drewno" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Mam nieodparte wrażenie, że wszystkie posty powyżej (no, może poza tym podpisanym Apia) zostały napisane na tej samej klawiaturze ..... Wnikliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izba 20.03.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Przyznaje się. Chciałem zrobić sobie reklame... ale post Anna Wroclaw nie jest moj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 20.03.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Przesłałam zapytanie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izba 20.03.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 zadna wiadomosc nie doszła... proponuje spróbowac na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 20.03.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 A tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts