arsik 16.09.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witam!Ostatnio oglądałem płytki tzw. gres techniczny i pan sprzedawca poinformował mi, że muszę przy kładzeniu tych płytek użyć specjalnego gruntu (100zł- 750ml bodajże). Zatem pytanie czy się ktoś z Was z tym spotkał, bo pytałem kilku "majstrów" i oni o tym pierwszy raz słyszą...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.09.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 a nie chodzilo przypadkiem o impregnacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arsik 19.09.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 a nie chodzilo przypadkiem o impregnacje? W każdym razie chodziło o to, że jeżeli nie posmaruję tego tym cudownym płynem to płytki będą się brudzić i "pić" wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.09.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 nooo dokladnie, porzadny impregnat do gresu tyle wlasnie kosztuje. no i jest wymagany przy gresach technicznych, ale za to zuzycie jest bardz male. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.09.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 a właśnie pytanie, ktoś mi radzi żeby nie dawać gresu technicznego do garażu, bo się bardzo plami, dać szkliwiony, podzielcie się doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts