ziomal2005 16.09.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witam kupiłem działeczkę ! Jest to pole podzielone na działki ! Moja ma 1000 m kwadrat a w zdłuż niej idzie droga która też co dopiero została zrobiona ! Moje pytanie dotyczy słupków granicznych a ogrodzenia które chce postawic ! jak uwzględnić te słupki ? dodam że sąsiadów nie znam i nie wiem czy ktoś już kupił ten teren obok mnie. Zdjecie pogladowe dołączyłem na dole ! Mam dwie opcje czerwone linie bądz zielone ! a może jest jakiś inny sposób uwzględnienia tych słupków żeby nie stracić metrów ze swojego kaeałka ! pozdrawiam i czekam na odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 16.09.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Samych słupków nie możesz ruszyć. A ogrodzenie w całości musisz mieć u siebie. Krzyżyki wskazują gdzie jest twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts